Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-04-16 | Dette kan du forspire i april | Inspiration til udeskole | Ny blomsterblanding til snit

16. april 2021
Forspiring, nye blomsterfrø, og inspiration til de genåbnede skoler. Med det gode vejr er det for alvor blevet forår, og i TagTomat spirer det med masser af nye produkter, ideer - og en hvid varevogn.

Kære ven af TagTomat

Så kom det lune vejr til byen, og vi krydser fingre for, at det holder ved nu, og også ser godt ud hos dig. Med det gode vejr har vi også fået dejligt travlt i den lille biks: Nye frø, nye varer, nyt webshopdesign, ny varevogn – det er virkelig forår, med alt hvad der hører til af friske idéer. Og så er det selvfølgelig også tid til at tage hul på at så og spire sommerens afgrøder og blomster. Se, hvilke du stadig kan nå at forspire længere nede.
Nu hvor eleverne er ved at komme tilbage i skolen, er der masser af inspiration at hente til udendørs undervisning med praktiske grønne aktiviteter i vores Åben Skole-forløb. Vi har lavet en række videoguides og undervisningsark lige til at printe ud, og du kan enten stå for hele forløbet selv eller booke os til et besøg.
Går I med tanker om at starte et større skolehaveprojekt, men mangler inspiration, har vi også netop udgivet vores slutrapport for vores fireårige udviklingsprojekt for Københavns Kommune. Her finder du gode råd og vejledning til at komme godt i gang, hvad enten du sidder i forvaltningen, er skoleleder eller lærer i ind- eller udskolingen. Se mere længere nede i nyhedsbrevet.
Glædeligt forår og grøn front!
Mads & Team TagTomat
PS. Vi har fået en masse smukke Bergs-potter hjem, som du kan købe i butikkens åbningstider onsdag og fredag-søndag eller på vores webshop.

Dette kan du forspire i april

Selvom april viser sig lidt fra sin kolde side for tiden, kan du stadig få gang i grøntsagsdyrkningen derhjemme. Der er stadig et hav af grøntsagsfrø, du kan forspire: Stangbønner, flere typer kål som broccoli, palmekål og rød grønkål, samt planter i græskarfamilien som agurk, squash og hokkaido.
24-03-21-Grøntsager-442-21_AV23

Åben Skole à la TagTomat

Åben Skole à la TagTomat
Vi har udviklet seks forskellige grønne undervisningsforløb med forskellige grønne aktiviteter – velegnet til store såvel som små elever. Du kan enten kan få os på besøg eller lave det hele selv ud fra de video- og pdf-guides, vi har lagt op.

Frisk blomsterblanding i shoppen

Du kan også gå i gang med at så blomsterfrø udendørs her i slutningen af april, og vi har et godt og blandet udvalg, der passer til enhver smag og behov. Nyeste skud på frøkollektionsstammen er Skærehavens Blomsterblanding, der giver dig smukke, dekorative blomster til buketter eller bare til at pryde din have eller altan.
Snit dem med kniv, saks eller lyssværd.
webshop-Blomsterblandinger-442-21_AV7

E-bog: Urbane Haver – slutrapport for skolehaver

E-bog: Urbane Haver - slutrapport for skolehaver
Fra 2016-2020 har vi hjulpet Københavns Kommune med at blive klogere på, hvordan undervisning og pædagogisk arbejde i haver kan fungere på byens forskellige institutioner (skoler, plejehjem, bo- og dagtilbud m.fl.).
De fire år er blevet til et væld af forskellige undervisningsmaterialer og en række (del)slutrapporter, som du kan downloade gratis og lade dig inspirere af.
Har du brug for yderligere rådgivning, efteruddannelse af fagpersonale eller hjælp til undervisning/workshop, er du som altid velkommen til at kontakte os.

Nyt GrowGreen-koncept på vej

I tråd med vores Danish Upcycle-filosofi er vi i øjeblikket ved at videreudvikle vores GrowGreen-koncept med mikrogrønt. Med en gammel mælkekarton og overskudshampefibre fra industrien bliver vores nye dyrkningskit en upcycling-drøm, hvor du får alt du skal bruge til at få din vindueskarm til at spire.
Vi har ladet os inspirere af vores SvampeBox og kalder den nye mikrogrøntløsning HampeBox. Stay tuned, når vi snart lancerer!
TagTomat_Webshop-kategori1_Growgreen_1800px-web
UREDIGERET DIREKTE FRA KAMERA