TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

"Nyt" showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

||Velkomst til høstfest 2017||10. Og vi afholdt selv kokedame-workshop
Sådan så det ud til høstfest i 2017. Denne gang bliver festen indendøre, men helt sikkert lige så hyggeligt.
Vores showroom har fået nyt format - både i måden vi bruger det på, og helt bogstaveligt med nye farver og indretning. Det vil vi gerne fejre sammen med jer. Om formiddagen holder vi vores første Faglige Fredag for jer, der arbejder med dagens emner, og kl. 14 åbner vi dørene for fest og fejring med jazz, frøbomber, forspiring, tur i taghaven og godt til ganen!

Kære ven af TagTomat

Vi har de seneste par år efter corona – på godt og ondt – været nødt til at blive skarpere på, hvilke af vores 25 forretningsben, der er kernen i TagTomat.

Skåret helt ind til benet, er TagTomats mission at skabe grønne fællesskaber.
I børnehaver, på skoler, gymnasier, fritidshjem, arbejdspladser, i byens offentlige rum, på din altan eller i jeres fælles baggård.

Uanset beliggenheden er det grønne fællesskaber, der giver plads til jord mellem fingrene, spirende læring og liv mellem husene. Vi skal sammen blive inspireret til at mindske afstanden mellem by, natur og mennesker.

Som en del af arbejdet med at skærpe vores mål er både vores hjemmeside og vores showroom under transformation. Begge dele skal i højere grad afspejle vores kernearbejde, og danne rammen om de grønne fællesskaber.

Vi håber, du vil være med til at indvie de “nye” lokaler med et brag af en fest - vi glæder os!
Grøn front
/Mads og resten af Team TagTomat
facebook twitter instagram