TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
Nyt showroom for TagTomat på Jagtvej 59

Vi åbner nyt showroom på Jagtvej 59 og er nomineret til tre Danish Design Award!

Kære alle,

Så er foråret endelig i gang! Det er nu, der skal spires og plantes, og her i TagTomat glæder vi os meget til alle de spændende projekter, foråret bringer med sig. Det er ikke kun gode planteprojekter, som foråret bringer til TagTomat. Vi åbner fx nyt showroom på Jagtvej 59 , og I er alle inviteret til et brag af en åbningsreception den 20. april fra kl. 14-20. Det er i de lokaler hvor Fest og Farver tidligere lå.

Vores nye showroom

Det nye showroom bliver TagTomats butik og epicenter for kurser og workshops, og det er her, du kan komme forbi og købe KøkkenKasser, SvampeBoxe, KlikKasser, Frøbomber og alle vores andre produkter. I forbindelse med åbningen lancerer vi også nye produkter - bl.a. østershattemycelium til DIY-svampedyrkning og fine frø fra Copenhagen Seeds. Det bliver kort sagt en blanding af det I kender fra Husumgade 2, men med 120 m2 ekstra plads.

Til åbningsreceptionen vil der både være faglige oplæg, pindemadder, is og øl, konkurrence, jazz og meget mere. Som åbningstilbud er der 10% på alle produkter fra TagTomat. Vi glæder os meget og håber at se dig, så vi kan byde dig velkommen i vores nye lokaler!

Du kan se det nærmere program her.
TagTomat_SvampeBox1l_web

TagTomat er indstillet til Danish Design Award

Vi er super stolte af, at TagTomat i år er nomineret i intet mindre end tre kategorier til Danish Design Award! Vores Terrorsikring med merværdi er nomineret i kategorien Feel Good, vores SvampeBox 1l er nomineret i kategorien Message Received og så er vores koncept Danish Upcycle nomineret i kategorien Visionary Concepts.

Vi har før været nomineret med både vores bog og frøbomber, og vi krydser denne gang fingre for ”alle gode gange tre”.

Du kan læse mere om de forskellige nomineringer her:
Terrorsikring med merværdi
SvampeBox 1l
Danish Upcycle

Du kan også læse mere om vores tidligere nomineringer fra 2016 og 2017 her.

Podcast med Aarstiderne!

En formiddag i februar kiggede Aarstidernes podcast forbi TagTomat til en snak om grønne fællesskaber og dyrkning af grønt i byens rum. I podcasten fortæller Mads Boserup Lauritsen, grundlægger af TagTomat, om hvordan TagTomat opstod, og om hvad TagTomat havde gang i primo 2018. Lyt til podcasten, mens du går og gør klar til den kommende dyrkningssæson eller få inspiration og mod til at starte dit eget grønne eventyr. Du finder linket til podcasten sidst i nyhedsbrevet.
Ispindeskilt

Lav selv skilte til dine potter og bede

Hvis du ikke allerede er i gang, er det på tide at sætte frø til forspiring, og du kan også begynde at plante de mest hårdføre planter ud, nu hvor foråret endelig ser ud til at være kommet. Når du spirer og planter ud kan det være rart med skilte, så du kan huske, hvad dine planter hedder. Men i stedet for at købe skilte for dyre domme, kan du nemt lave dem selv af genbrugte ispinde: vask ispinden, skriv plantens navn og evt. dato for påbegyndelse af forspiring, og stik den i jorden. Det er nemt, og det bedste er, at du bliver nødt til at spise en masse is!

Husk at du også kan læse mere om forspiring i dette blogindlæg Her viser vores gartner Anne, hvordan du selv kan lave forspiringspotter.

Glade tomathilsner

Team TagTomat & Mads

ps. Vi har oprettet nye kurser, se mere under vores events, og del gerne.

Hør TagTomat i Aarstidernes podcast

Kom med en tur rundt på Nørrebro og hør Mads fra TagTomat fortælle om baggårdsdyrkning, parkeringshaver og det helt specielle mikroklima i baggården hos Meyers Madhus.
Hør TagTomat i Aarstidernes podcast

Kompostering- lav din egen dyrkningsmuld - 25/4

Kompostering- lav din egen dyrkningsmuld
Foråret er godt igang og det kan dine planter også komme med dejlig, hjemmelavet og næringsholdig dyrkningsmuld. Denne aften hos TagTomat byder vi indenfor til en aften, hvor vi vil vise og give inspiration til selv at komme igang med hjemmekompostering. Kompostering er en videnskab i sig selv, men til trods for dette, er det utrolig nemt at komme igang.

Tid: Onsdag d. 25. marts kl. 19-20.30

Altan workshop - sådan får du en grøn oase på din altan - 2/5

Altan workshop - sådan får du en grøn oase på din altan
Foråret er endelig godt igang! Denne kursusaften hos TagTomat kan hjælpe dig godt i gang med din altan-sæson, så du kan få en skøn grøn oase, der både kan rumme hyggestunder og hjemmedyrkning. På denne aften vil du få tips og ideer til planlægning af din altan og til, hvordan du udnytter pladsen bedst muligt.

Tid: Onsdag d. 2. maj 2018 kl. 19-21

Champost højbedsmuld 900 liter i bigbag

Champost højbedsmuld 900 liter i bigbag

Højbedsmuld til grøntsagshaven

Champost Højbedsmuld er spagnumfri og særdeles velegnet som færdig jordblanding i fx højbede, krukker, altankasser o. lign.

Højbedsmulden er relevant til dine grøntsager, krydderurter, sommerblomster.

Vi leverer til brofaste øer i Danmark. Der leveres med fragtmand, og kan ikke løftes ned med kran, eksempelvis over en hæk.
facebook twitter instagram linkedin