TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Så er der video på forsiden af TagTomat.dk

Det er højsæson, og vi knokler derudaf for at skabe grønne fællesskaber i byens rum.

Til dem af jer der ikke følger os på Instagram, har vi lavet en lille "nyheds" sektion øverst oppe på vores forside, hvor I kan se gårsdagens video filmet på taget af Ørestad Gymnasium, hvor vi nu er færdige med det store grønne læringsrum.

I det projekt har vi udvidet vores standardsortiment, så vi nu også kan bruge 90 liters murerbaljer i de selvvandende bede. Så vi har klaret os med en vandingsfrekvens på 3-4 uger i dette forår, og med de seneste snart 2-3 uger uden vand, må jeg bare konstatere at vores selvvandende plantekasser er en sublim løsning når der skal etableres terrasser hvor det ikke er muligt at plante direkte i jorden, eller lave vandingssystemer med drypslanger og vandingstimere.

Kort sagt 90 liter jord og 90 liter vand gør en kæmpe forskel som I kan se i videoen.

Når du har set videon, kan du scrolle lidt længere ned på forsiden, og fordybe dig i de tre opdaterede projektcases vi har lavet på henholdsvis: Rådmandsgade skole, Kongens Køkkenhave og Plantekasser til Miljøstyrelsen.

I beskrivelsen af Miljøstyrelsen finder du også gode råd til hvilke planter du kan sætte i dine plantekasser på den solrige terrasse eller altan.

Her ser du to stolte tagtomater, på toppen af den færdige tagterrase på Ørestad Gymnasium.

Grøn front
/Mads

Ps. Stort set hele holdet fra TagTomat har været med til at lave dele af tagterrassen, men vi var kun to til at sætte den sidste skrue i går.
facebook twitter instagram