TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
Det er højsæson, og vi knokler derudaf med formidling, drift og etablering af grønne fællesskaber i byens rum. Du får her et udpluk af, hvad vi har lavet den sidste tid. Vi håber, du vil læse med og måske blive inspireret til selv at starte et grønt fællesskab.

Grøn front og god sommer!!
/Mads

Ps. Billedet herover er fra Harrestrup Å Skole, hvor vi udover at undervise alle 0. klasser også hjælper til med driften. På billedet ser du Julie Marie godt i gang med at holde græsset mellem børnenes haver i skak.

Fra gråt i gråt til mere liv i skolegården

På Randersgades Skole på Østerbro er vi i gang med at skabe en grønnere skolegård sammen med skolens elever.

For en måneds tid siden var 1. klasserne med til at tilplante langs boldbur og rundt omkring i gården, og i tirsdags var det 6. klassernes tur til at lave en grøn oase til undervisning og ophold på terrassen.

U-uuu: Vi har fået en ugle i TagTomat

Er du før stødt på den blå naturvejlederugle? Det er Naturvejledning Danmarks "kvalitetsstempel", som må bruges, når man har gennemført uddannelsen som naturvejleder. For nogle uger siden var Julie på Bornholm på sit sidste naturvejlederkursus - så hun er nu officielt flyvefærdig naturvejleder.

Julies uddannelse som naturvejleder har helt sikkert givet vores formidling et løft, og vi glæder os til at sprede endnu mere naturdannelse fremover!

Tak for et skønt sommermarked!

Svampedyrkning er for alle aldre, hvilket vi endnu engang blev bekræftet i, da vi til Torvehallernes sommermarked holdt svampeworkshop. Her kunne du lave din egen SvampeBox, og der blev stoppet halm og dekoreret til den store guldmedalje.

Tak til TorvehallerneKBH for endnu et godt arrangement! Hvis du endnu ikke har været forbi, vil vi anbefale dig at tage på madsafari i Torvehallerne, tæt ved Nørreport Station.
facebook twitter instagram