TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Kære ven af TagTomat

Jeg håber, du har haft en god sommer (uanset om du har haft ferie eller ej). Her er vi nu tilbage på fuldt blus efter ferien, og starter så småt op igen med skolehaveundervisning, tryk af specialdesignede frøposer, lærerkurser, pakning af svampemycelium og frø og ikke mindst anlæg af grønne rum i det københavnske bybillede.

Billedet herover er fra årets Roskilde Festival, hvor vores bede var med til at skabe et grønt rum, hvor festivalens gæster kunne slappe af, nyde et glas kombucha og spille et havespil imellm koncerterne.

Grøn front og god sensommer!!
/Mads

Ingen tomater på dine planter?

Hvis du har problemer med at dine tomater ikke sætter frugter, kan det skyldes forskellige ting (især i drivhus). Vores gode ven, Yen Egebak, har samlet lidt rådgivning i hendes blogindlæg her:
Kender du ikke Yen i forvejen, så kan det anbefales også at tjekke hendes Instagram @apple_acres_dk og blog ud. Det er ret sejt, hvad hun formår at dyrke året rundt. Du kan også læse om Yens kæmpe regnvandanlæg i vores bog "Grow Like Tomorrow" på s. 63.

Det kan du så og dyrke nu

Især hvis du har et drivhus, kan du stadig nå at få lidt ud af sæsonen. Når du har høstet dine afgrøder, kan du så afgrøder med kort udviklingstid som radiser, spinat og pluksalat.

Eller gå i gang med svampedyrkningen og få lækre spiselige svampe lige ved hånden.
facebook twitter instagram