TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Kære ven af TagTomat

Vi er for alvor ved at komme i julestemning og har fyldt hylderne med fine gaveæsker, nye frøbokse, SvampeBoxe, honning og andet godt. Tag et kig i webshoppen eller kom forbi butikken på Jagtvej 59 - vi har åbent alle dage frem til jul!

Glædeligt snevejt og grøn front!
Mads & Team TagTomat

Julens åbningstider:
December (t.o.m. 22/12): Hverdage fra 12-18 samt weekenddage fra 10-15

GaveBox - 2x SvampeBox 1L og 1x FrøBombeæske

GaveBox - 2x SvampeBox 1L og 1x FrøBombeæske
Vi har sammensat en skøn gavebox til nysgerrige sjæle, der holder af by og grønne projekter. Du får to styks af vores SvampeBox 1L - både den originale og en af vores CPH Editions og en fin æske med FrøBomber, så du kan sprede blomster i byen.

FrøBox - BioBoxen

FrøBox - BioBoxen
Skab liv i byen!

Det skal summe, det skal kvidre, det skal ose af liv. Med denne FRØBOX er du med til at skabe vigtig biodiversitet, hvor du bor. Vi har sammensat en række blomster og korn, som vil give mad til sommerfugle, bier og andre insekter samt havens fugle.

GaveBox – 1x SvampeBox1l - 3x blandede Bybibolscher - 1x Frøbombeæske

GaveBox – 1x SvampeBox1l - 3x blandede Bybibolscher - 1x Frøbombeæske
Vi har sammensat en skøn gavebox til nysgerrige sjæle, der er vilde med svampe, bolcher og blomster. Du får et styk af vores SvampeBox 1L, 3 glas lækre honning bolscher (Ren Honning, Lakrids og Ingefær) og en fin æske med frøbomber, så du kan sprede blomster i byen.

SvampeBox - CPH Editions #1 Jagtvej 59

SvampeBox - CPH Editions #1 Jagtvej 59
Med vores første udgave fra vores butik på Jagtvej 59 får du vores fortolkning af Nørrebro. Bydelen hvor det hele startede, og hvor vi til daglig arbejder og udvikler alle vores projekter.
facebook twitter instagram