TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Du bliver hvad du spiser...

Eller hvad jeg nu lærte af mine bedsteforældre da jeg var barn...

I disse dage føler jeg mig ihvertfald som et barn igen, da vi i de sidste dage har arbejdet hårdt på at få vores nye design af SvampeBox i samarbejde med PAPPAS PÄRLOR (Link til Instagramkonto) op at stå. Den er inspireret af vores mange timer foran videospil i 1980'erne og 1990'erne. Kan du gætte hvilket spil vi fik ondt i tommefingrene af?? Og da det jo er lidt internationalt det vi har gang i, er teksten på dette produkt på engelsk.

Så nu har du hele fire muligheder for at vise hvem du er, om det er den klassiske, den fra Nørrebro, den med IRMA eller den med det pixelerede videospil vil tiden jo vise...

Vi sender pakker til og med den 22. december, og butikken har åbent hver dag frem til den 22. på Jagtvej 59.

Grøn front!
Mads & Team TagTomat

Julens åbningstider:
December (t.o.m. 22/12): Hverdage fra 12-18 samt weekenddage fra 10-15

SvampeBox - PAPPAS PÄRLOR V1.0 - Mushroom Box

Grow your own edible mushrooms
Cultivate your own organic oyster mushrooms effortlessly with this Mushroom Box. Cut a hole, marvel at the mushroom growth, harvest, and savor a delightful mushroom meal. Ideal for beginners, it introduces you to the captivating world of mushroom cultivation.

SvampeBox - CPH Editions #2 IRMA og Søerne

SvampeBox - CPH Editions #2 IRMA og Søerne
Dyrk din egen version af København
Denne SvampeBox gør det nemt at dyrke dine egne østershatte. Du skal blot skære hul, forundres over svampenes vækst, høste, tilberede og nyde en lækker svampemad. Et begynderkit, som fører dig ind i svampedyrkningens forunderlige univers.

SvampeBox - CPH Editions #1 Jagtvej 59

Dyrk din egen version af København
Denne SvampeBox gør det nemt for dig at dyrke dine egne østershatte. Du skal blot skære hul, forundres over svampenes vækst, høste, tilberede og nyde en lækker svampemad. Et godt begynderkit, som fører dig ind i svampedyrkningens forunderlige univers.
SvampeBox - CPH Editions #1 Jagtvej 59

SvampeBox - Dyrk dine egne spiselige svampe

|
Dyrk dine egne økologiske østershatte med TagTomats SvampeBox. SvampeBoxen er et gennemført cirkulært produkt og en sjov gave til dig selv eller andre nysgerrige sjæle.

Det originale design fra julesalget i 2017. Vores til dato bedst sælgende produkt.

Dyrk dine egne spiselige svampe

Elsker du at spise svampe, men er der for langt til skoven? Og vil du have muligheden for at følge deres vækst helt tæt på?

Dette kursus er til dig, som gerne vil i gang med at dyrke dine egne spiselige svampe derhjemme. Du bliver ført ind i svampenes forunderlige verden, hvor vi kommer omkring hvad svampe egentlig er for en organisme, og vi gennemgår forskellige måder at dyrke fx østershatte og shiitake.
Kursus: Dyrk dine egne spiselige svampe

Dyrkning i byen

Kursus: Dyrkning i byen
Bor du i byen, og drømmer du om at sætte tænderne i hjemmedyrkede grøntsager?
Kurset her er til dig, der mangler hjælp til at komme godt i gang eller som er ny i grøntsagsdyrkning, og har brug for mere inspiration. Du har måske en altan, en lille terrasse, nogle bede i baggården eller en vindueskarm.

Fra beton til biodiversitet

Vil du gerne i gang med at øge biodiversiteten og skabe mere natur, hvor du bor?

På kurset her gennemgår vi forskellige tiltag, du kan implementere i din have, på din altan eller i baggården, og vi dykker lidt dybere ned i begrebet ’biodiversitet’ – hvad det betyder, og hvordan du kan undersøge den nærmere.
Kursus: Fra beton til biodiversitet
facebook twitter instagram