TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Godt nytår og tak for et begivenhedsrigt 2023!

Med sne over det ganske land, starter vi året 2024 med refleksioner og snakke her i TAGTOMAT om hvordan vi i de kommende år fortsat vil arbejde for grøn dannelse, læring og ikke mindst skaberglæde og grønne fællesskaber.

Vi går ind i det nye år med en fyldt ordrebog på alt fra skolehaver, fælleshaver, læringshaver og grønne fællesskaber. Vi har mod på nye produkter og samarbejder, og vi vil fortsat fokusere på det, vi gør bedst og trives mest i at arbejde med i hverdagen.

I løbet af 2023 har vi i den grad skærpet og fintunet vores arbejdsmetoder og sortiment, så det bliver mere målrettet det, vi vil, det I efterspørger og køber, men også så det bliver mere simpelt for os at håndtere.

Dette arbejde har stået på i nu et års tid eller to, og nødvendigheden blev tydeliggjort, da jeg i foråret 2023 blev sygemeldt med stress. Jeg er nu tilbage på arbejde igen, og jeg vil gerne takke alle mine gode og dygtige ansatte for det, de hver især har gjort for at holde TAGTOMAT kørende i mit sygefravær.

Jeg vil også gerne takke mit bagland, gode kunder og samarbejdspartnere for forståelse og tanker i en tid, der ovenpå 3 års slid med corona ikke var nem som lille virksomhedsejer.

Udover at vi igen kommer til at køre kurser, er en af de største nyheder, at vi holder januarudsalg på langt de fleste frø i vores webshop. Vi har også lige bestilt en masse nye tomatfrø, så om en månedstid kan du se det fulde sortiment af spændende sorter.

Jeg håber, du vil læse min nytårstale og ode til køkkenhaven (og min farmor), og at du er kommet godt ind i det nye år.

Grøn front og godt nytår!
Mads

ps. Vores juletogbane i vinduet på Jagtvej 59 var et hit, så den kommer tilbage til forskellige højtider i løbet af året. Tak til alle som trykkede på startknappen i december.

Nytårstale til køkkenhaven og min farmor

En nytårstale om køkkenhavens historiske vingesus, spirende drømme for fremtiden, kruspersille og tomater. En hyldest til køkkenhaven fra Mads til dig.

Nyt år - ny viden?

Kurser hos TagTomat
Kom på kursus i vores inspirerende lokaler på Jagtvej 59. Lær at dyrke spiselige svampe og grøntsager i byen eller bliv klogere på byens biodiversitet. Se mere om de forskellige kurser og find din billet i indlæggene herunder.

Hjælp os med at tømme lageret - vilde tilbud

Vi har ryddet op på lageret og sælger nu et bredt udvalg af produkter med op til 50 % rabat. Find en lang række grøntsagsfrø eller andet godt til din dyrkning.
Mads Boserup Lauritsen og kronprinsesse Mary. Foto: Martin Sølyst
facebook twitter instagram