TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Kære ven af TAGTOMAT

Nu begynder det så småt at ligne forår, med tid til forspiring af tomater, forskellige kål og krydderurter. Og du kan også stadig nå at spire et par chiliplanter - vælg gerne de mildere slags, som har kortere udviklingstid. Mangler du frø, så tjek vores webshop - der er også stadig tilbud på mange af vores varianter.

Har du en spirende idé til et grønt fællesskab er det også nu, du skal i gang med planlægningen. Der er masser af inspiration at hente på vores hjemmeside, og i nyhedsbrevet her kan du læse om, hvordan vi sammen med kollegianerne på The Mark i Brøndby fik skabt en grøn tagterrasse.

Grøn front!
Mads & resten af Team TAGTOMAT

P.S. Tak for jeres modtagelse af vores nye tomatposer. Vi er meget glade for, at I finder dem lige så flotte som os, og vi glæder os til lige så stille at udrulle den nye visuelle identitet på resten af vores produkter.

Lav dine egne potter til forspiringen

Forspiring: DIY-potter og såjord
Du behøver ikke købe alt muligt dyrt grej for at komme i gang med din forspiring. I indlægget her får du forskellige guides til, hvordan du selv kan lave potter af ting, du allerede har liggende, og hvordan du laver din egen så- og priklejord.

Et grønt fællesskab er vokset frem på The Marks tagterrasse

Selvvandende plantekasser skaber grønt fællesskab på kollegiet The Mark. beboere hygger sig under beplantnings-workshop.
På taget af kollegiet kan du bevæge dig igennem køkkenhave, urtehave og blomsterhave. Beboerne kan dyrke egne grøntsager i selvvandende plantekasser, plukke urter til fællesmiddage eller en buket til sommerfesten.

Kom godt i gang med tomatdyrkningen

Kom godt i gang med tomatdyrkningen
Her får du vores bedste råd til dyrkningen af dine tomater - helt fra forspiring til udplantning og løbende pasning.

Find dine tomatfrø her

Webshoppen bugner af tomater med noget for enhver smag.

Der er både buskede dværgtomater til altanen eller vindueskarmen, cherrytomater til salaten, bøftomater til madlavningen og smukke tomater til din pizza.

Nogle af dem er endda på tilbud!
Tomaten Crushed Heart i taghaven:
facebook twitter instagram