TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05

Kære ven af TAGTOMAT

Det er blevet forår, og det er nu, du for alvor kan komme i gang i haver og på altaner. Vi er startet op i skolehaverne og har mødt alle de glade børn, og er ellers ved at have dejligt travlt med workshops og forårsklargøringer i byens grønne rum.

Hvis du allerede har sået tomater, er det nok ved at være tid til at ompotte dem, og i nyhedsbrevet her kan du læse mere om, hvordan du ompotter dine tomatplanter. Og bare rolig - har du endnu ikke sået tomater, kan du stadig lige nå det.

Udvikling af vores svampeunivers - crowdfunding på vej
For at kunne give jer endnu bedre dyrkningsoplevelser og vejledninger, vil vi gerne tage vores "svampeunivers" til et langt bedre niveau. Derfor er vi i samarbejde med Coop Crowdfunding ved at lave en kampagne, der bliver offentligtgjort 3. maj ( helt tilfældigt samme dag som vi holder 10 års fødselsdagsfest).
Vi glæder os til at dele vores idéer og erfaringer med jer, og håber I vil tage godt imod kampagnen.

Grøn front!
Mads & resten af Team TAGTOMAT

Biodiversitet på altanen og den lille have

Tagtomat skaber biodiversitet i byen med selvvandende plantekasser. Her sidder en bi på en lilla blomst.
Forleden havde vi fornøjelsen af at være med til at inspirere borgerne på Frederiksberg til at skabe mere biodiversitet i byen.

Det var til et fint arrangement stablet på benene af Frederiksberg Kommune ifm. deres nye folder med gode tips og tricks.

Folderen kan sagtens bruges udenfor Frederiksbergs grænser, og måske du kan bruge den?

Ompotning af tomatplanter

Ompotning af tomatplanter
Allerede kort tid efter du har sået dine tomatfrø, er det tid til at prikle dem om, så de får en god start på væksten. Tomatfrø spirer nemlig typisk allerede efter 4-10 dage og kommer hurtigt fra start. Her er det vigtigt, at planternes vækst ikke går i stå.

Du kan stadig liiige nå det...

Du kan stadig nå at forspire dine egne tomatplanter her indtil cirka midten af april (måske også lidt senere, så får du bare ikke lige så højt udbytte).

Har du ikke nogle frø endnu, så har vi stadig nogle af vores nye flotte poser på lager.
"Dancing with smurfs" i sidste års sommersol i taghaven:
facebook twitter instagram