Kære ven af TAGTOMAT

I de sidste par uger har vi formidlet en del om frøbomber - både med flere workshops og da TV2 Kosmopol var forbi. Du kan her læse lidt mere om, hvordan du selv kan lave frøbomberne og bruge dem til formidling. Og ellers kan du også tænde dit tv i morgen, lørdag, ca. kl. 8.40 - der er Mads i Go'Morgen Danmark på TV2 for at fortælle om frøbomber.

Og så er nedtællingen startet til d. 3. maj, hvor vi både lancerer crowdfunding med fokus på svampe og holder fødselsdagsfest. Vi håber at se dig på Jagtvej 59 fra kl. 15-17, hvor der er godt til ganen og ørerne.

Grøn front!
Mads & resten af Team TAGTOMAT

Må man kaste frøbomber, hvor man vil i byen?

Det svarer Københavns Enhedschef i Teknik- og Miljøforvaltningen på i TV2 Kosmopols indslag, hvor Mads også viser, hvordan du selv kan lave frøbomberne.

Frøbombekit - Rul dine egne frøbomber

I dette gør-det-selv-kit får du ingredienserne til at lave en masse frøbomber. Pakken indeholder materialer til i alt 200-500 frøbomber, afhængigt af hvor store I laver dem.

Indhold: Guide, frøblanding og 1 liter lerpulver. Med til produktet hører tre poser af vores blomsterblandinger på 10g/posen, som vi udvælger til jer - eksempelvis biernes, sommerfuglens eller den spiselige blomsterblanding.

I skal selv skaffe: Skåle, vand og jord, samt noget at tørre frøbomberne på.

Hvad er en frøbombe?

En frøbombe er kort fortalt en lille tørret jordkugle med blomsterfrø, som du kan have i lommen og kaste på en plet med bar og kedelig jord ude i byens rum. Så der på bedste guerilla gardening-vis bliver spredt flere blomster til gavn for byens borgere og bestøvere.

Vi laver dem også i små gaveæsker, som en sjov gave og samtalestarter.
Tagtomat skaber biodiversitet i byen med selvvandende plantekasser. Her sidder en bi på en lilla blomst.
facebook twitter instagram