Kære ven af TAGTOMAT

Vi er nu online med vores nye crowdfunding-kampagne hos Coop! Efter mange års "småudvikling" af vores SvampeUnivers, er det nu tid til en større opgradering.

Ambitionen er, at gøre det nemt for alle at dyrke svampe derhjemme, så det bliver lige så naturligt at dyrke svampe som grøntsager. Både fordi svampe er gode umami-skabere i den vegetariske og mere klimavenlige mad, og fordi svampedyrkningen giver dig indblik i svampenes forunderlige verden.

Crowdfundingen skal hjælpe os med at skabe grobund for både udvikling af nye og bedre guides, og nye produkter. Vi håber, du har lyst til at være med, og vil dele nyheden i dit netværk!

Og så er det jo i dag, at vi holder fødselsdagsfest. Vi håber at se dig på Jagtvej 59 fra kl. 15-17, hvor der er godt til ganen og ørerne.

Grøn front!
Mads & resten af Team TAGTOMAT

Se crowdfundingen hos Coop Crowdfunding

Læs mere om vores crowdfunding og tjek de forskellige 'rewards' ud ovre hos Coop Crowdfunding. Vi har sammensat lidt til en hver smag til alle aldre - og der er også en til dig, som måske ikke kan lide svampe selv, men synes det er en god idé.
facebook twitter instagram