Grønt fællesskab hos Nørrebro United

Hvis du befinder dig i nærheden af Nørrebro og ikke ved, hvad du skal kl. 14-17 i dag, så er du velkommen til at hjælpe med at skabe Nørrebro United's nye grønne gård på Husumgade 44 (ikke langt fra, hvor TAGTOMAT i sin tid startede).

Der er officiel indvielse med taler og klipning af den grønne snor kl. 16.

Projektet, som er støttet af Nordea-fondens pulje "Her gror vi", handler om at skabe et grønt fællesskab for både børn og voksne med base ved Nørrebro United's klubhus. Her vil plantekasser med fokus på biodiversitet og spiselige planter og et vandhul med regnvandsopsamling danne rammen om forskellige aktiviteter henover året.

Vi starter med tilplantning og invielse i dag. Herefter vil der hver onsdag fra kl. 15-17 være åben havedag, hvor vi (udover at passe haven) vil lave forskellige hyggelige aktiviteter, og i sensommeren inviterer vi til høstfest.

Det grønne fællesskab er både for klubbens medlemmer og frivillige og andre lokale institutioner, foreninger og beboere. Så bor du i nærheden, er du mere end velkommen til at komme forbi.

Vi håber, vi ses.
Grøn front!
Mads & resten af Team TAGTOMAT

Ps. Vi tyvstartede på indretningen i onsdags, og som du kan se på billederne, var det nogle seje og stærke frivillige, der fik fyldt op med jord og plantet de første af plantekasserne til.
facebook twitter instagram