TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
Jul_01_svampebox_dyrkningskit_2018-11-13_1800px-web

Kære læser

November er godt i gang, og inden vi ser os om står december for døren. Men selvom det er vinter er der masser af grønne (eller gule) muligheder! Her i nyhedsbrevet kan du finde gode tips til flotte efterårskrukker, læse mere om vores helt nye gør-det-selv dyrkningskits og gavekort, blive klogere på upcycling med 2. del af følgetonen om Danish Upcycle. Du kan også læse mere om op til flere nye jobmuligheder hos os, og måske du vil lave dine egne julegaver i vores juleværksted alle lørdage i december??
God læselyst!

Vi søger en grøn gartner til drift i byen i 2019

TagTomat søger en grøn anlægsgartner, der kan varetage drift i byens baggårde og øvrige byrum mv. i sæsonen 2019 (vikariat fra feb/marts). Du er enten faglært eller har tillært erhvervserfaring inden for det grønne.

Gavekort til TagTomats webshop

Med et gavekort til vores webshop kan du give en, du holder af, et gavekort som vedkommende kan bruge i vores webshop.
Du får tilsendt en gavekortskode som du kan give videre.
Ønsker I at bruge gavekortet i vores butik på Jagtvej 59, kan det også arrangeres.

Er du vores nye studentermedhjælper?

TagTomat søger en studentermedhjælper fra julen 2018 og frem, som synes det er sjovt og spændende at arbejde i butik, og som har god viden om indendørsplanter.

Danish Upcycle: Why should we upcycle?

This second blog in the series: Danish Upcycle will explain 'why should we upcycle?' and will give you a variety of arguments and concrete principles for good upcycling with plenty of examples.

DyrkningsKit med gule og alm. østershatte

Vi kan nu stolt præsentere vores nye gør-det-selv DyrkningsKit med østershatte, som indeholder alt hvad du behøver for at komme i gang med at dyrke østershatte på halm helt fra bunden derhjemme - hvad enten du er til gule eller hvide (alm.) østershatte.
Se evt. mere om svampedyrkning på vores forum.

Gør kål på din kedelige vinteraltan

Byens altaner ligger ofte øde hen i de mørke, kolde vintermåneder. Det er ikke en årstid, der indbyder til kaffedrikning og hygge i solen, men det betyder ikke, at man ikke kan have glæde af sin altan.

Lær at lave fine, dekorative mosbolde til jul eller dine egne svampeboxe

Hvis du vil lære den ædle kunst at lave KokeDamaer eller dine egne SvampeBoxe, så holder vi alle lørdage i december åbne workshops fra 11-14 i vores showroom på Jagtvej 59. Vi instruerer dig og du eller dine børn laver julegaverne til cirka halv pris.
Vi afholder også KokeDama workshop torsdag den 6/12 fra kl. 19-20.
Glædeligt efterår herfra!
Mads & Team TagTomat

P.S. Selv i november-måned er der forskellige gode sysler i haven/på altanen. Find inspiration fra Vivi Logan (fra Frøsamlerne) her på vores forum. Her kan I også dele jeres egne tips til de sidste efterårssysler.
Jagtvej_1800x1200web_2018-11_AV
facebook twitter instagram linkedin pinterest