TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
SvampeBox og Dyrkningskit med østershatte

Kære læser

Så kom kulden! Lige om lidt banker julen på, og både webshoppen og vores showroom bugner af julegaveidéer. Husk også at det allerede er fra denne lørdag, at du kan komme forbi (med eller uden børn) og lave dine egne TagTomat-julegaver (se mere længere nede).
Det kolde vejr varsler også vintertid med plads til fordybelse, og tid til at samle op på de erfaringer, vi har gjort os i årets løb. Nyhedsbrevet her byder bl.a. på fortællingen om, hvordan en tagterasse skabte fællesskab hos medarbejderne i Miljøstyrelsen, fifs til hyggelige grønne vinteraktiviteter og en julerabat (se sidst i nyhedsbrevet under "P.S.").
God læselyst!

Gaveidéer og udvidet åbningstid i butikken!

Vi har sørget for at bestille godt med gode sager hjem inden jul - find fx lækkerier fra Bybi, Cider fra Æblerov, smukke Bergspotter, SvampeKits, FrøBomber, gode bøger og flotte plakater, eller giv et gavekort. Vi holder ekstra åbent i vores showroom op til jul - se de opdaterede tider her, eller find et mindre udvalg af varerne i webshoppen.

Grønt fællesskab blomstrer hos Miljøstyrelsen

På taget af Miljøstyrelsen bruger medarbejdere haven til at lære hinanden bedre at kende. TagTomat har hjulpet fællesskabet i gang, og er imponeret over medarbejdernes ejerskab.

Forkæl fuglene med DIY-mad i kulden

Lav selv dine fuglekugler/kogler - så kan du undgå de grønne plastiknet, bruge dit gamle fedt og have indflydelse på, hvilke fugle, der kommer på besøg. Og så er det bare ren hygge at lave!
Se vores opskrift på forummet, og del gerne din egen opskrift eller gode fifs.

Åbent juleværksted alle lørdage i december!

Lørdage i december mellem kl. 11-14 kan du (og/eller dine børn) lave dine egne KokeDamaer eller SvampeBoxe til nedsat pris. Vi afholder også KokeDama-workshop torsdag den 6/12.

Er det julemandens gavesæk eller?

Nej, det er såmænd bare en SvampeSæk Deluxe, som er en sæk med halm podet med østershattemycelium beklædt med en jutepose. Du skal ikke gøre andet end at lave huller og vente et par uger, så er der lækre østershatte. Steg dem fx i smør eller lav en svampesovs til julemaden.
God næsten-jul og god weekend herfra!
Mads & Team TagTomat

P.S. Som du måske har bemærket, er vi kommet gevaldigt i julestemning, og som en tidlig julegave til dig, giver vi 15% rabat t.o.m. søndag den 9. december på alle svampeprodukter, som ikke er nedsat i forvejen. Hver kunde kan bruge koden "JuleSvamp-2018" i vores webshop én gang.

P.P.S. Vi har netop fået to nye kollegaer (studentermedhjælpere) som glæder sig til bl.a. at holde butikken åben og skarp til julesalg. Og vi glæder os til at indkalde til samtaler for den grønne gartnerstilling. Fortæl gerne om opslaget i dit netværk.
SvampeSæk_julefoto_02_2018-11-28_web
facebook twitter instagram linkedin pinterest