TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
SvampeSæk_julefoto_02_2018-11-28_web

Kære læser

I morgen rammer årets korteste dag, og herefter går vi fremad mod lysere og længere dage. Med juleferien in mente, har vi valgt at dedikere dette nyhedsbrev til fordybelse, og vi har spækket det med gode læse- og lytteoplevelser og fifs til vinterhygge. Du finder bl.a. sidste del af føljetonen om Danish Upcycle, en spændende podcast, og en guide til gør-det-selv insekthoteller. Vi er også i gavehumør, og som vores julegave til dig, kan vores e-bog "TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber" nu downloades for 0kr.

Mangler du en sidste julegave?

I vores webshop kan du både købe generelle gavekort eller gavekort til konkrete produkter. Du får dem til download med det samme, og er det et gavekort til et produkt er der et flot billede på af produktet.
Du kan også komme forbi butikken helt frem til den 23. december kl. 15. Se alle åbningstider frem til jul her.

Open Source, ForumTomat og gratis e-bog

Hvad har open source, et online forum og tomater med hinanden at gøre? Læs mere i indlægget her, hvor vi også går all-in på fri vidensdeling og frigiver e-bog: "TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen".

Podcast: Workflow i TagTomat

Kom med på en lytter, når Anders Høeg Nissen og Mads snakker om TagTomats grønne vision og om alle de processer, der kører bag scenerne for at få alt til at spille i et lille firma.

Hygge i juleferien: lav dit eget insekthotel

Et insekthotel kan tiltrække spændende smådyr til din baggård eller have. Se hvordan du selv laver et på vores forum, hvor vi netop har opdateret vores guide.

Danish Upcycle: How does TagTomat upcycle?

Den 3. og sidste del af føljetonen om Danish Upcycle samler enderne fra de to forrige med et historisk perspektiv på upcycling i TagTomat og en forklaring af, hvad 'Danish Upcycle' egentlig betyder.

Fødselsdagsreception - TagTomat 5 år!

Til februar fylder TagTomat 5 år, og du inviteres hermed til åbent hus den 8/2 2018 på Jagtvej 59. Vi håber, du har lyst til at komme forbi til en festlig og faglig dag! Og så glæder vi os til at lancere forårets kurser i næste nyhedsbrev.
Glædelig jul!
Mads & Team TagTomat

P.S. Hvis du er den heldige ejer af et af vores nye dyrkningskits, men synes det virker lidt svært, så kan du fra i morgen finde en mere uddybende guide her på vores forum.
TagTomat Forum - sammen skaber vi grønne oplevelser
facebook twitter instagram linkedin pinterest