TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat_2015-09-24_IMG_0610_1800px-web

Kære læser

Her i løbet af efteråret vil vi kræse lidt ekstra om vores nyhedsbreve, så du får en endnu bedre læseoplevelse, og vi håber, du vil synes godt om det nye format. Du kan i dette nyhedsbrev læse mere om vores overvejelser om "det gode nyhedsbrev", kommende events og kurser (med nye nedsatte priser) og en spændende flyttenyhed. Og så er der selvfølgelig et godt fif til sidst under P.S... God fornøjelse!

Kursusaftener: nyt indhold og nedsat pris

Ud fra jeres feedback har vi revideret indholdet af vores kurser, og kan nu sætte prisen ned. Resten af efteråret vil vores kurser derfor koste 200kr, og endda kun 150 kr for de 5 som kommer først!

"Det gode nyhedsbrev" à la TagTomat

Som du måske har bemærket, har vi efter mange overvejelser, og god feedback fra flere læsere, givet vores nyhedsbrev en makeover. Hvis du er interesseret i tankerne bag, så følg linket nedenfor.

Overgangen til en ny epoke - downsizing

Da TagTomat startede som en lille taghave med fem plantekasser tilbage i 2011, havde jeg ikke den vildeste ide om, hvad det ville blive til. Det er tid til refleksioner og downsizing…

Lav en lækker efterårskrukke med Anne

Anne Tange fra TagTomat fortæller i denne video, hvordan du laver en lækker og langtidsholdbar efterårskrukke.

Nyt til undervisning: Økosystemers netværk

Vi har som en del af vores undervisning i skolehaverne lavet et sæt kort til en praktisk og håndgribelig øvelse om økosystemers netværk, som vi gerne vil dele med jer til 0 kr i vores webshop.
Glædeligt efterår herfra!
Mads & Team TagTomat

P.S. Husk at du kan vinde 2 SvampeSække (Deluxe) til dig selv og en ven. Du skal bare gætte, hvad den 1. høst fra en SvampeSæk fra vores facebook-konkurrence i oktober vejer. Find konkurrencen her på vores forum.
028TAG~1
facebook twitter instagram linkedin pinterest