TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat_CPH-Garden_IMG_20190620_115146_1800px-web

Kære læser

Så er vi i gang!! I dag gik startskuddet til Cph Garden, hvor du kan finde os fra i dag og hele weekenden. Hvis du synes vores showhave, TomatGalaxen, skal vinde publikumsprisen, så send en sms til 1245 med teksten "SH 3" inden kl. 18 på lørdag.

Havefesten er åben hver dag fra 10-18, og vi står også klar i vores stand, hvor du kan blive klogere på lidt af hvert. Du kan læse mere om tankerne bag showhaven og se vores program længere nede.

Herudover byder dette nyhedsbrev på et godt tips til din tomatdyrkning samt en opfordring til at joine kampen for biodiversitet og sundhed ved at skrive under på et nyt borgerforslag mod Roundup mv.

Grøn front!
Mads & hele holdet bag TagTomat

TomatGalaxen - Cph Garden 20.-23. juni 2019

Vi har - med hjælp fra gartnerelever fra Vilvorde og gode venner - knoklet næsten i døgndrift den sidste uges tid for at blive færdige, og nu er TomatGalaxen klar! Læs mere om vores tanker bag haven i indlægget her.

Program for vores stand på Cph Garden!!

Vi har sammensat et spændende program for dagene, hvor du kan blive klogere på alt fra jord og svampedyrkning til altanindretning og dyrkning på minimal plads og gør-det-selv-alt-muligt.

Tips til dine tomater!!

Hvis du glemmer at knibe sideskudene af dine tomater, kan du i stedet bruge dem til at få endnu flere tomatplanter! Se (eller gense) en af de gode gamle videoguides her, hvor Mads forklarer, hvordan du skal gøre.

Skriv under mod brug af Roundup og lign.

Der er for 9 dage siden stillet et borgerforslag om at forbyde alt brug i private haver mv. af Roundup og andre bekæmpelsesmidler, der indeholder glyphosat eller neonikotinoider, som er skadelige for vores biodiversitet, grundvand og sundhed.
TagTomat_KongensKøkkenhave_2015-07-03_IMG_0937_1800px-web
facebook twitter instagram linkedin pinterest