TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
074tagtomat_kongens_koekkenhave_2016-08-22_kristine-kiilerich_1800px-web

Kære læser

Så kom vi om på den anden side af et hæsblæsende forår og en fantastisk sommer!! Tak til alle, som har været med os gennem sæsonen - vores samarbejdspartnere, kunder og trofaste følgere.

Måske du har bemærket, at vi har haft rygende travlt - hvilket jo er dejligt, men også har betydet at det har været liiidt tyndt i det med nyhedsbreve henover sommeren. Nu er vi igen klar, og du kan i nyhedsbrevet her bl.a. læse om vores nye teambuildingskoncept, og så har vi - nu hvor vejret melder efterår - gode råd til efterårets frø og et par svampenyheder i ærmet!

Grøn front!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Greenbuilding - TagTomats take på Teambuilding

Vi har udviklet et nyt koncept for teambuilding, som udover at skabe fællesskab og sammenhængskræft på arbejdspladsen også sætter bæredygtighed og grøn glæde på dagsordenen. Vi kalder det naturligvis GREENBUILDIN!

Efterår = svampetid!!

Vi skyder efteråret i gang med at lægge vores undervisningsmateriale om svampe & svampedyrkning op til gratis download.
Herudover er der nu 2 kursusaftener i kalenderen, hvis du vil lære at dyrke spiselige svampe derhjemme, og efterårsrabat på mycelium af gul østershat.

Invitation til gå-hjem-møder!!

Hvis du gerne vil høre mere om hvordan din arbejdsplads eller virksomhed kan skabe nærværende grønne oplevelser, som styrker fællesskabet, så kom til gratis gå-hjem-møde d. 26. september eller 1. oktober og hør mere!

Frø à la TagTomat: så-kalender og valg af frø

Selvom det er sensommer og nærmest efterår, kan du stadig nå at så forskellige hurtigtvoksende afgrøder og forså til næste sæson.

Du kan nå det endnu - skriv under mod brug af Roundup og lign.

Husk at skrive under på borgerforslaget om at forbyde alt brug i private haver mv. af Roundup og andre bekæmpelsesmidler, der indeholder glyphosat eller neonikotinoider, som er skadelige for vores biodiversitet, grundvand og sundhed.
069TagTomat_Kongens_Koekkenhave_2016-08-22_Kristine-Kiilerich_1800px-web
facebook twitter instagram linkedin pinterest