TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat_Showroom-hele-lokalet_2018-02-22_1800px-web

Kære læser

Så blev det årets første forårsmåned, og her på Nørrebro har det været en våd en af slagsen. Ikke desto mindre fik vi holdt en god 5års-reception, og tak til alle jer, som kom og fejrede os! Til jer, der ikke nåede forbi, kan I se herover, hvordan butikken tager sig ud, nu hvor vi er kommet rigtigt på plads. I finder også DunkelDirks fremførelse af TagTomat-serenaden lidt længere nede som video.

Vi har nu fået lagt alle vores dyrkningsbeskrivelser ind i vores forum, så I kan få fifs og tricks til, hvordan I konkret skal gøre med hver enkelt afgrøde. Derudover lægger vi løbende nye frø ind i webshoppen, og i skrivende stund laver vi både insektvenlige og spiselige blomsterblandinger, som bliver de næste, vi får lagt op.

Når udendørssæsonen for alvor starter, kommer vi til at have gode tomatplanter og krydderurter samt diverse andre udplantningsplanter til byens grønne rum til salg i vores butik.

For at fejre forårets komme, og ikke mindst vores fem-års jubilæum, har vi indført fri fragt i vores webshop, så folk som ikke lige bor på Nørrebro, kan få leveret produkter "gratis". Da vi har mange produkttyper, og ikke mindst vægtklasser, har vi delt det op, så der er fri fragt på ordrer mellem 0-20kg, hvis du køber for minimum 600 kr., og for de tunge varer mellem 20-200kg, hvis du køber for min. 2000 kr. Vi har fået tegnet nedenstående fire ikoner, som nu ligger i toppen af vores webshop.
USP-ikoner-samlet

TagTomat serenaden - Opført af DunkelDirks

Tilbage i 2015 overraskede de fire herrer fra DunkelDirks gæsterne til Baggårdsdinneren under Copenhagen Cooking med en uropførelse af TagTomat serenaden.

Gode økologiske frø i webshoppen

Så har vi fået gode økologiske frø i vores butik og webshop.
På hver pakke er der en kort dyrkningsbeskrivelse. På vores forum finder I en uddybende beskrivelse om såning og pasning.
Vi modtager gerne feedback på vores udvalg, og vi håber, I får forspiret nogle gode ting i jeres vindueskarme.

Dyrkningsbeskrivelser er nu klar på forum

Så har vores forum under "Køkkenhave à la TagTomat" fået vejledninger om såning, udplantning og pasning af de forskellige planter.
Vi håber, I vil dele billeder, fifs og tricks om hvordan I dyrker i forummet. Vi vil i hvert fald selv dele vores erfaringer med jer.

Enklere kategorier i webshoppen

Vi har strammet webshoppen op, og samlet de enkelte produkter i grupper, så der er færrest mulige gentagelser. Eksempelvis i vores kategorier altankasser eller højbede. Vi er også ved at opdatere alle produktbeskrivelserne.
Grøn front og glædeligt forår!
Mads & Team TagTomat

P.S. TagTomat er blevet officiel "influencer" for Gardena her i 2019. Gardena producerer spændende produkter til vanding, beskæring og nu også dyrkning i byen. Så hvis I tænker, der kommer mange billeder på vores sociale medier m.m., hvor vi anmelder Gardena-produkter, så er det derfor. Pt. drømmer jeg om at få skabt et indendørs vandingssystem i vores butik, koblet til et guldfiskebassin.
Portræt Mads-Boserup-Lauritsen Gardena
facebook twitter instagram linkedin pinterest