TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat_produktsammensætninger_2016-08-30_20x20cm_1800px-web

Kære læser

Så kører sæsonen på fuld tryk her i TagTomat, og vi har rygende og dejligt travlt med et væld af forskellige projekter - bl.a. i Baldersgården på Nørrebro og med at forberede vores showhave til Cph Garden 2019, som du kan læse mere om i nyhedsbrevet her.

Herudover byder dette nyhedsbrev på nogle spændende svampenyheder - vi vil fx gerne invitere dig til at medudvikle vores svampedyrkning med Pindsvinepigsvamp (aka Lion's mane)!!

Til de af jer, som kommer forbi Jagtvej 59 i ny og næ, er der nu store flotte krukker fra Bergs Potter, gode, økologiske tomat- og chiliplanter fra Toftegaards Gartneri og en masse gode stauder fra Majland klar til jer!

Grøn front!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Bliv medudvikler af vores næste svampeprodukt!!

Vi har fået en spændende ny slags mycelium hjem: Pindsvinepigsvamp / Lion's Mane. Vi ved hvordan den dyrkes industrielt med en masse grej, men vi vil gerne have din hjælp til (på ægte open source manér) at udvikle en nem metode, som er god hjemme i køkkenet. Der er udover ære og kredit en lækker julegave på spil, hvis du vil være med!

Samskabelse og genbrug er fortsat i fokus i Gårdprojekt Baldersgården

Baldersgården på Nørrebro er i gang med en større omlægning af baggården, som TagTomat faciliterer. Fase 1, som blev gennemført i 2017, bestod af at etablere fælles højbede i gården, og nu er fase 2 - etablering af nye skraldeskure - godt i gang.

TomatGalaxen - mød TagTomat på Cph Garden 2019

Vi er igen med, når Haveselskabet inviterer til haveshowet Cph Garden fra den 20.-23. juni 2019 i Ballerup. I år med showhaven "TomatGalaxen", som anlægges sammen med gartnerelever fra Vilvordes afdeling i Valby.

Østershatte til enhver smag

Du kan nu købe mycelium med 6 forskellige slags østershatte: Pink østershat, Gul østershat, Floridaøstershat, Vinterøstershat, Sommerøstershat og Alm. østershat i varianten 'SPOPPO', som I også kender fra vores SvampeSæk og SvampeBox.
TagTomat_KongensKøkkenhave_2015-07-03_IMG_0937_1800px-web
facebook twitter instagram linkedin pinterest