TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat_Byhavefestival_2015-08-15_IMG_3148_1800px-web

Kære ven af TagTomat

Selvom landet er lukket ned pga. COVID19, så tænker vi, at du godt kunne bruge lidt grønne billeder og fifs til, hvordan du kan dyrke lidt grønt i denne regnfulde tid. Mange er sendt hjem fra arbejde, skoler er lukkede, og vi skal alle hjælpe hinanden med at holde humøret oppe.

I TagTomat drømmer vi om sol og sommer, og ser hvad de næste par måneder bringer. Personligt vil jeg bruge den næste tid på at få planlagt beplantningen til vores kommende altan, få dyrket noget mikrogrønt i vores vindueskarm, og så ellers få skudt gang i vores kommende bogprojekt som vi stiler efter at lancere en crowdfundingkampagne for til april måned.

Webshop er åben - fysisk butik åbner igen onsdag den 18. marts:
I denne uge holder vi den fysiske butik lukket for privatkunder på Jagtvej 59, og med mindre regeringen beder os om andet, åbner vi op igen fra næste uge til normale åbningstider. Vi følger derudover de anbefalinger, som vores erhvervsorganisation Dansk Industri vejleder om.

Kurser aflyses og refunderes, forsendelse med GLS som normalt:
Vi aflyser og refunderer kurser løbende, så længe regeringen fraråder tætte forsamlinger - pt. resten af marts. Men vi sender pakker fra vores webshop med GLS som normalt, da fragt ikke er påvirket af regeringens udmelding.

Du kan i webshoppen også vælge Click'N'Collect, så pakker vi tingene klar til dig, så du hurtigt kan hente tingene uden af skulle ind i butikken.

Brug tiden på noget værdifuldt:
Vi skal passe på hinanden og bruge vores tid på ting, der giver os værdi, og hvis det er at plante planter og dyrke mikrogrønt i større mængder, så finder du nyttig viden lidt længere nede. Efter planen skulle vi i dag også have lanceret vores nye BiProdukt - et gør-det-selv - Bivokswrap, men det må vente lidt til vi er kommet om på den anden side af weekenden.

Grøn front og pas på hinanden!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Ps. vi er begyndt af have lidt stikløg og læggekartofler som stk. salg, det kan I se mere om under "Frø"- kategorien i webshoppen.

Plantevalg til din altan

Når du skal vælge planter, gælder det om at vælge planter, som passer godt til dit voksested. Det er uanset, om du har en have, højbede i baggården eller en altan. Når du vælger planter, som passer til dit voksested, får du flottere planter og en bedre oplevelser.
Vi har her samlet vores gode råd til dit valg af planter - med konkrete eksempler på planter til den solrige, skyggefulde eller vindomsuste altan.
Plantevalg til din altan

GrowGreen Large - Dyrk masser af dit eget mikrogrønt

GrowGreen - Dyrk dit eget mikrogrønt - starterkit
Vi har lavet nye versioner af GrowGreen - vores bud på grej til at dyrke dit eget mikrogrønt. Du kan nu få større portioner af både vores forskellige frø, vækstler og hampemåtte, så du nemt kan komme i gang med at dyrke i stor format. Og ikke mindst til en skarp pris for den prisbevidste bybonde.

BogTomat V2 - vi gør klar til crowdfunding

Vi har nu officielt skudt vores bogprojekt i gang, og glæder os til snart at kunne præsentere jer yderligere for bidragsydere og indhold. Vi kan allerede nu løfte sløret for (arbejds)titlen: Grow like tomorrow!
Billedet her er fra processen under skabelsen af vores første bog. Det bliver de samme grafikere som ved den første bog som laver layoutet, og herudover får vi hjælp af seje Anna Fenger Schefte, som nogle af jer måske kender som redaktør på bl.a. Klimakogebogen.
For at kunne betale vores forskellige bidragsydere for deres arbejde, lancerer vi inden længe en crowdfunding-kampagne, og vi håber, at I vil være med til at forudbestille bogen, så vi sammen kan få skabt en masse grønne fællesskaber i fremtidens byrum.
TagTomat_layoutskitser_BogTomat_2015-10-06 10.49.06_1800px-web

Dyrkningsmetoder à la TagTomat - blandingskultur og sædskifte

||||
Køkkenhave à la TagTomat er en samling af vores bedste råd til dyrkning af grønt i byen, og indeholder praktiske guides om hvordan du dyrker grønt i plantekasser, højbede og altankasser.
TagTomat_taghave_2014-08-10_IMG_7403_1800px-web
facebook twitter instagram linkedin pinterest