TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat-Plantekasse-indretning-terrasse-byrum-fortovshave-2017-10-17_IMG_004_WEB_Kristine-Kiilerich

Kurser, BBC News, nyt layout og nye spændende produkter.

Vinteren nærmer sig og vi er i fuld gang med at få de sidste projekter for i år afsluttet så vi kan begynde på nye. Dem af jer, som har fulgt nyhedsbrevet hele året, vil vide at der er sket meget, men vi har mange flere historier vi gerne vil dele med jer.

I dette nyhedsbrev, hvor vi er gået over til et nyt layout, fokuserer vi på Fællesskabet i Baldersgården på Nørrebro, inspiration til indretning af den lille altan, nye kursusforløb i TagTomat og ny tekst om "Terrorsikring med merværdi" og nye billeder fra og et BBC-indslag om vores installation i Nyhavn.

Og mon ikke der sidst i nyhedsbrevet bliver plads til et par nye produkter til intropris. Hvis I trykker på billeder og "læs mere" knappen i nyhedsbrevet kommer I til de relevante baggrundshistorier.

Siden TagTomat startede har formidling og læring været en væsentlig del af vores værdigrundlag. En af de ting vi testede af i 2014-2015 med god respons var kursusforløb med interne og eksterne undervisere. Det vil vi fra december måned tilbyde igen, og det første foredrag bliver "Østershatte og fårekyllinger + Smør" den 5. december i samarbejde med Bugging Denmark under festivallen 24Kultur.
I vores baggård har den store ejerforening været så heldig at få altaner sidste år, og vi har hjulpet Simon, Anna og Morris med at indrette deres lille altan, så de kan få skabt dels et hyggeligt miljø til morgenkaffe og afslapning, men også et sted hvor Morris kan lære at bruge sine sanser, når der høstes urter til aftensmaden eller frisklavet the.
TagTomat. Baldersgaarden baggaard workshop. Kristine Kiilerich
I Baldersgården stod det ned i stænger til beplantningsworkshop i starten af oktober, men det holdt ikke de seje beboere tilbage. Vi har skrevet lidt om vores oplevelser med at hjælpe gårdlauget og beboerne med at transformere deres baggård.

Grønne julegaver i år?

Nederst i dette nyhedsbrev lancerer vi "SvampeSækken" og i vores næste nyhedsbrev vil vi lancere "gavekort" til vores webshop, da vi har fået mange forespørgsler på dette, og ideen er at de eksempelvis kan bruges på kurser og selvfølgelig alle de andre produkter i 2018.

Glade tomathilsener
Mads og Team TagTomat

Gårdprojekt Baldersgården – liv og fællesskab i baggården

Baldersgårdens gårdprojekt oktober 2017
I Baldersgården på Nørrebro ønskede beboerne at få mere ud af deres gård. Med hjælp fra TagTomat har de lavet en flerårig plan, som nu er ved at blive sat i værk.

Terrorsikring med merværdi

Terrorsikring med merværdi
Terrorsikring af de danske byer er et nødvendigt onde. Men kan sikringen af vores byrum gøres pænere og skabe nye funktioner?

Se videoindslag fra BBC og se flotte fotos af installation i Nyhavn.

Altankasser, møbler og planter til Anna og Simons lille altan

Altankasser, møbler og planter til Anna og Simons lille altan
Anna, Simon og Morris har fået leveret planter, altankasser og bænke med plantekasser og opbevaringsrum til deres lille have i højden. Her har de fået et grønt uderum til hyggelige stunder året rundt.

Østershatte og fårekyllinger + smør!!

Østershatte og fårekyllinger + smør!!
Er det i år at juleanden bliver skiftet ud med fårekyllinger, og juletræet erstattet med et af grønkål? Bugging Denmark og TagTomat inviterer til inspirationsaften om fremtidens grønne fællesskaber og spisevaner.

Vi byder på smørstegte lokalproducerede østershatte og fårekyllinger samt lidt at drikke. Medbring gerne selv drikkevarer.

KøkkenKasse mellem - egetræ - Brug Rabatkode "Mellem" og spar 50 kr.

KøkkenKasse mellem - egetræ
KøkkenKassen er en selvvandende krydderurteskjuler udviklet af TagTomat og Værkstedet Made By Anders. Idag er det TagTomat som forhandler dem og udvikler videre på serien.

Selve vandingssystement består af genbrugte iskasser fra vores gode ven Isværket, og potterne køber vi så genbrugte som muligt fra vores forskellige leverandører af krydderurter.

KøkkenKassen fåes nu i tre størrelser, og vi vil gerne dele den nyeste "mellem" med jer.

Brug rabatkoden "mellem" og spar 50kr. på køb i november måned via webshop.

SvampeSæk - Dyrk dine egne Østershatte

SvampeSæk - Dyrk dine egne Østershatte
Dyrk dine egne østershatte med en svæmpesæk podet med mycelium. I løbet af 2-3 uger kan du have dit første bræk af lækre hjemmedyrkede østershatte.

Den sælges indtil videre til intropris på 249 kr.
facebook twitter instagram linkedin