TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
Forside-billede-nyhedsbrev_2019-12-13_web

Kære læser

SÅ er den nye hjemmeside i luften!! Vi har glædet os helt vildt til at vise jer den! Hvis du ser den gamle hjemmeside i din browser, eller på din telefon skal du opdatere dit "skærmbillede". Det er "ctrl+shift+r" på en PC og "cmd+r" på en Mac. Du kan se, hvordan den nye forside ser ud her øverst i nyhedsbrevet.
Nu er det sådan, at der altid sniger sig en masse tekniske fejl ind, når man bygger ny hjemmeside - vi giver derfor et styks SvampeBox eller GrowGreen-kit, hvis du finder andre fejl end ovenstående og indrapporterer dem til info@tagtomat.dk.

Udover travlhed med ny hjemmeside, har vi haft knald på produktudviklingen det sidste stykke tid, og vi kan nu stolt præsentere dig for: GrowGreen - hvor du kan dyrke dit eget mikrogrønt, SvampeDyvler - så du kan dyrke østershatte i træ og SvampeBlok - så du kan dyrke dine egne shiitakesvampe!!

Du kan se mere om det hele i nyhedsbrevet her, og så har vi en forespørgsel fra 3 seje studerende, som er ved at undersøge jeres forbrugsvaner omkring SvampeBoxen, og derfor håber, at I har lyst til at bruge 2 min. på dette spørgeskema:
https://www.onlineundersoegelse.dk/s/78c081d

Grøn front og god jul!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

GrowGreen - Dyrk dit eget mikrogrønt!!

Med GrowGreen får du en cirkulær dyrkningsoplevelse, som lader dig følge naturens processer helt tæt på, guider dig til hvordan du selv kan genbruge / upcycle og lader dig dyrke din egen sprøde mad.
GrowGreen - Dyrk dit eget mikrogrønt - starterkit

SvampeDyvler - gør-det-selv-kit til træ

SvampeDyvler - gør-det-selv-kit til træ
Med SvampeDyvler by TagTomat får du grundingredienserne til at dyrke dine egne spiselige svampe i træ - hvadenten det er i en kævle på altanen eller en træstub i haven.

SvampeBlok - med lækre Shiitake-svampe

TagTomats SvampeBlok byder den rå natur inden for døren, og gør det nemt at dyrke lækre Shiitake-svampe hjemme i dit eget køkken.
(Vi glæder os selv rigtigt meget til at smage dem, og det bliver altså meget mere lækkert end den på billedet - den er endnu ikke begyndt at få rigtige frugtlegemer).
SvampeBlok - Shiitake

Åbent juleværksted hos TagTomat

Åbent juleværksted hos TagTomat
Du kan stadig nå at lave dine egne julegaver, når vi holder Åbent Værksted i weekenden. Her kan du (og/eller dine børn) lave customized SvampeBoxe (50 kr/stk) under kyndig vejledning. Samtidig er butikken åben, så kom forbi og få klaret årets julegaver, hvad enten du er til DIY eller ej!
GrowGreen by TagTomat - Dyrk dit eget mikrogrønt
facebook twitter instagram linkedin pinterest