TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
Udpakning af frøpakkemaskine

Julegaveidéer med rabatkupon

Kære ven af TagTomat

Så blev det næsten december! Vi har fået en stor julegave..., er i julehumør og har derfor lavet en rabatkupon til dig. Så hvad enten du er til lidt ekstra selvforkælelse i denne (for mange nok irriterende) coronatid eller allerede er startet på julegaveindkøbene, kan du få 10% rabat i vores webshop, hvor vi har fået forskellige nye varer - både til ganen, dine planter og dine hænder.

Vi er nu også begyndt at sende pakker med PostNord. Det betyder, at du kan vælge forsendelse direkte til din dør, og vi sender nu også flydende varer. I december sende vi afsted alle hverdage, til og med den 22/12.

Til jer som har forudbestilt den nye bog
Vi knokler alt, hvad vi kan for at få de sidste artikler og billeder i hus, og vores grafiker, Thomas fra Rama Studio, er godt i gang med opsætningen.
2. bølge af corona har også ramt TagTomat, og vi er derfor bagud i forhold til den tidsplan, vi oprindeligt havde lagt. Vi har nu 98% af de artikler og guides i hus som andre skulle lave, så mangler jeg bare at skrive det jeg skal lave... Bogen udkommer helt sikkert primo 2021, og jeg lover, at den er værd at vente på!!

Hvis du havde tænkt at bogen skulle gives som julegave så skal vi nok finde noget godt, du kan lægge under juletræet, hvis du havde tænkt at den skulle være en julegave (og så eftersender vi bogen, når den er trykt). Skriv til info@tagtomat.dk med emnefeltet "BogTomat som julegave", hvis det er tilfældet.

Grøn front!!
Mads og resten af Team TagTomat

Ps. For dem af jer som har været i kontakt med mig i løbet af 2020, så vil I vide at jeg har rablet om den her helt fantastisk 120 år gamle frøpakkemaskine som jeg bare måtte have!! Nu er den kommet hjem helt fra Seattle i USA, og jeg glæder mig som et lille barn til at få den til at virke. Øverst ser du flyttekassen den kom i, nederst i nyhedsbrevet hvor fin den ser ud i butikken. Og jeg kan ikke vente med at udvikle nye frøposeprodukter til de kommende sæsonner.

"Julegaver" - Brug rabatkuponen !!

Bistad-kalenderlys-1800px-web
Brug rabatkoden "julegaver", når du køber via vores webshop. Så får du 10% i rabat. Rabatkoden gælder t.o.m. 17/12/20, og kan bruges til ét køb. Vi har fået en del nye varer hjem, så du kan få inspiration til dine grønne kalender-, advents- og julegaver.

"Åben Skole" med vores rullende skolehave

TagTomat SvampeBox1l - Gustav plukker Østershatte
Vi har stadig et par gratis besøg tilbage under Københavns Kommunes "Åben skole"-forløb. Forløbene er egnet for 0.-9. klasse, men skal afvikles her de næste par uger. Så prik dig selv eller en du kender på skulderen, hvis vi skal komme ud og undervise om svampe eller mikrogrønt. Efter nytår kommer vi til at frigive undervisningsmaterialet til gratis download.

Nye produkter i webshoppen !!

carlas-caos-produkt-2020-11-18_1800px-web
Vi har fået et væld af nye produkter og ikke mindst flotte produktbilleder i vores webshop.

Her ser du de fine hængepotter fra Carlas Caos som er en god nabo og kollega her på Nørrebro. Eller hvad med et kilo flydende byhonning fra Bybi??

Udforsk kategorierne "gaveideer" og "delikatesser" hvis du er sulten på mere !!

Gør kål på din kedelige vinteraltan

|||||
Den vigtigste regel om vinteren er at undgå bar jord. Dæk af med gran eller en dyne af visne blade. Og så plejer vi også altid at udplante kål for at pifte vores plantekasser op om vinteren.

Vores nye frøpakkemaskine :D

Frøpakkemaskine fremvisning
Vi kan fra februar 2021 levere spændende nye frøposeprodukter både i salg af enkeltstyks til dig og dine, eller hvad med 10.000 frøfyldte visitkort til din virksomhed??
facebook twitter instagram linkedin pinterest