TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
GLT - Layout final - fire eksempler

Kære ven af TagTomat

Vi håber, du er landet godt i det nye år, trods corona og restriktioner. Som andre i detailhandlen har vi jo lukket for vores butik, men du kan stadig købe ting og sager over webshoppen - enten til forsendelse til dig eller til afhentning hos os, som 'click and collect' hos os på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.

I stedet for butikslokale har vi omdannet det forreste rum til solrigt kontor og udviklingslokale for vores nye frøkollektion, som skal pakkes af vores frøpakkemaskine - der nu er blevet døbt Frøken Bertha. Vi glæder os meget til at vise dig kollektionen, og det hele skydes i gang med en crowdfunding-kampagne i næste uge. Mere info om den i næste nyhedsbrev.

I mellemtiden kan vi dog ikke vente med tomatfrøene, for det er NU at du skal i gang med at forspire dine tomatplanter!! Derfor kan du finde gode kvalitetsfrø med høj spiringsprocent i vores webshop, og en lille guide til din forspiring længere nede.

Nu hvor vinterferien står for døren har vi også samlet inspiration til lærerige og meningsfulde aktiviteter, du kan lave med dine børn. Se mere om vores hjemmeskole længere nede.

Grøn front!!
Mads og resten af Team TagTomat

Ps. Til jer, der har forudbestilt vores bog, så er vores grafiker nu godt i gang med at lægge sidste hånd på layoutet, og så mangler der ellers bare sidste korrektur og tryk.. Du kan se et udklip af layoutet øverst her og lidt flere billeder i et galleri med 4 billeder på www.tagtomat.dk/glt.

Gode økologiske tomatfrø til din dyrkning

Gul cherrytomat - "Esterina" F1 - økologiske frø
Du kan nu finde fem forskellige tomater i vores webshop. Frøene er kvalitetsfrø med en meget høj spiringsprocent - de samme frø, som professionelle gartnere bruger. Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker. Så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes.

TagTomat's hjemmeskole

TagTomat's hjemmeskole
Vi har lavet en række forskellige hjemmeskolekits til dig, der gerne vil lave nogle meningsfulde og lærerige praktiske aktiviteter med dine børn. Her kan I lære noget om naturen, og om hvordan vi kan passe bedre på vores ressourcer.

Tips til din forspiring og DIY-potter

Champost så- og priklejord. Spagnumfri og god til forspiring|
Du behøver ikke alle mulige fancy anordninger til forspiring, men kan sagtens lave dem selv. Se eller gense videoen her, hvor vi giver tips til smarte måder at genbruge materialer fra husholdningen til forspiring af fx økologiske chilier og tomater.

Ny jord til din forspiring

Champost - Så- og priklejord - 10L
Når du skal forspire, skal du bruge jord uden for meget næring. Frøene har nemlig deres egen madpakke med, og for meget næring kan endda "brænde dem af".
Vi har netop fået et kæmpe læs af Champosts nye såjord på lager, og glæder os til at sætte en masse tomatfrø til forspiring.
Hjemmeskolekit til læring om bier, blomster og bivokswraps:
HjemmeskoleKit-1_1800px_web
facebook twitter instagram linkedin pinterest