TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
TagTomat - Tema 3 - Solsikker - Cover-web

Kære ven af TagTomat

Flere er (heldigvis) begyndt at snakke om, hvordan vi kan komme videre med at udvikle samfundet i en bæredygtig retning, både under og efter coronakrisen. En "grøn genstart", så at sige. Et bæredygtigt forhold til vores fødevarer er her helt essentielt for os i TagTomat. Som en del af vores tanker har vi siden sidst udviklet en del nye undervisningspakker. Find dem nederst i nyhedsbrevet, eller ved at trykke på billeder herover.

Tak til alle ansatte og kunder:

Den sidste måned i TagTomat har været meget hektisk, alle ansatte har løftet en stor tørn, for at I som kunder kan være glade og tilfredse. Jeg er stolt over at have et godt hold, hvor kollegaer tager sig tid til at passe på hinanden, også selvom det hele har ramt TagTomat som noget af en mavepuster. Vi har tabt bolde på gulvet, og fået samlet de fleste op, men enkelte er forsvundet mellem stolene. Har din bold, kære læser, været en af dem som vi ikke har fået håndteret på en god måde, vil jeg gerne beklage, vi har gjort det så godt vi kunne.

Jeg vil gerne takke alle samarbejdspartnere og kunder som har købt ind i vores webshop og fysiske butik. Uden alle jeres køb, store som små, var vi ikke kommet igennem første fase af CORONA-tiden på en lige så god måde.

Og stort tak til de, i skrivende stund 42 backers, der har financieret de første knap 20 % af crowdfundingkampagnen.

Bogens fokus - køb i forsalg:

Siden sidste nyhedsbrev er vi for alvor kommet mere ind i, hvad bogens kerne skal være. Vores nuværende fødevaresystem sætter både natur og klima under pres, og som forbrugere og byboere bliver vi mere og mere distancerede fra de første trin i madens vej til bordet. Men sådan behøver det ikke at fortsætte, og det er netop dét, vores kommende bog handler om.

Du kan gøre bogudgivelsen mulig på en af følgende måder:

1. Skyd genvej og køb en eller flere udvalgte rewards i vores webshop.
2. Se det fulde udvalg af de 12 rewards på IDA's crowdfundingplatform, og køb bogen i forsalg der. Du skal bruge din NEM-id for at gennemføre købet.
3. Spred vores kampagneside til alle du kender. Her opdaterer vi løbende med indhold og nyheder, så det er stedet at gå i dybden med projektet.
Hvis du endnu ikke har gjort det, håber vi at du har lyst til at købe bogen i forsalg eller dele vores kampagne i dit netværk, og dermed være med til at sikre, at vi har midler til tryk, aflønning af bidragsydere mv. Mange bække små, giver en kæmpe å, og dit bidrag vil blive virkelig værdsat. Lad os sammen få spredt viden og inspiration til at skabe en grøn fremtid! Den billigste reward er e-bogen til en 50'er.

Vi tror på, at der skal flere løsninger til og derfor har bogen undertitlen "Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer". I dette nyhedsbrev kan du læse om endnu et af de inspirerende eksempler, som kommer med i bogen: Økotopen - et minilandbrug i Vestjylland.

Grøn front!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

PS. Vi har nu åbnet vores fysiske butik med visse forholdsregler og kun 3 kunder ad gangen.Vi får onsdag den 6. maj gode tomatplanter, agurker mm. fra Gartneri Toftegård til salg.
PPS. Vi sender dog ikke planter med GLS, så hvis du bor et andet sted i landet synes vi, du skal bruge din lokale planteskole.

Forsalg af "Grow Like Tomorrow"

Grow Like Tomorrow - Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer - Køb i forsalg
Køb 1 af 4 udvalgte rewards i vores webshop. Eller 1 af 12 rewards via vores crowdfunding hos IDA. På IDA's hjemmeside, kræver EU's hvidvaskningsregler at du bruger din NEMid til at indentificere dig med. Du bliver krediteret i bogen og får E-bogen en måned før alle andre ved køb i forsalg!!

6.3 Minilandbruget Økotopen: Bæredygtighed i praksis

6.3 Minilandbruget Økotopen: Bæredygtighed i praksis
Det økologiske og regenerative jordbrug, Økotopen, bryder med konventionel landbrugsproduktion - og inspirerer til nye måder at dyrke, kommunikere og forbruge på.
Læs den anden teaser fra vores kommende bog "Grow Like Tomorrow - Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer" og bliv inspireret til selv at tage springet...

Undervisningspakker og fjernundervisning

Undervisningspakke tema 1-4: Mikrogrønt, løg, solsikker og blomsterhav
For at hjælpe undervisningen på vej i disse tider, har vi lavet undervisningspakker med 5 temaer til grøn undervisning i daginstitutioner og indskoling samt kits til fjernundervisning i udskolingen. Find videoguides og mere info på tagtomat.dk/undervisningspakker og tagtomat.dk/fjernundervisning.

Plant flere planter i samme potte!

Stor krukke til skygge - v1 - ø50 cm
Planter kan fra naturens side bedst lide at vokse sammen, og du kan sagtens efterligne dette samspil i dine krukker. Vi har lavet nogle forskellige eksempler, som du kan bruge som inspiration.
Find sammenplantninger til store og mellemstore krukker og til både sol, skygge og vind.
Grow Like Tomorrow - coverbillede
facebook twitter instagram linkedin pinterest