TagTomat_Logo_140mm_2014-05-05
Grow-Like-Tomorrow-design-titelgrafik2

Kære ven af TagTomat

SÅ er vi live med den nye crowdfundingskampagne hos Coop!!! Vi vil sætte umådelig stor pris på, hvis du vil dele kampagnen alt, hvad du kan i dit netværk, så vi kan komme i mål denne gang.

Kort fortalt går vores crowdfunding-kampagne ud på, at du forudbestiller din bog og samtidig køber en "reward" (vi har sammensat et fedt udvalg af forskellige produkter, foredrag, rundvisninger, billetter til en festlig lanceringsmiddag m.m.).
På den måde får vi indsamlet midler til de forskellige udgifter, vi har allerede nu inden bogen er udgivet - udgifter til layout, skribenter, tryk osv., og du er derfor med til at sørge for, at bogen bliver en realitet!
Din støtte er derfor uvurderlig for bogens tilblivelse, og derfor bliver alle som bidrager til crowdfundingen også krediteret med navn i bogen.

Ny platform:

Vi bruger denne gang Coops platform for crowdfunding - her kan du bl.a. betale med Mobile Pay, så det er super nemt at købe din reward!
Vi har sat målet for kampagnen til 50.000 kr., og vi har justeret rewards og tilføjet lidt ekstra, så vi nu kan imødekomme enhver pengepung. Hvis vi ikke når målet på de 50.000kr får du dine penge tilbage.

Kampagnen løber i i alt 60 dage, og vi vil hver dag lægge historier og billeder på vores Instagram og Facebook-side med sneakpeaks fra bogens indhold, præsentation af bogens aktører og de forskellige rewards, du kan vælge imellem. Så der kan du løbende følge med i udviklingen af kampagnen.

Grøn front!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

PS. Vores grafiker har lavet de første skitser til bogens udtryk. Øverst ser du skitsen til for- og bagside og nederst principlayout for artiklen med Nabofarm.

PPS. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med ingenørforeningen IDA, hvor vi i april lanceret vores første kampagne. Men trods en fin start, gik kampagnen i stå, og vi måtte erkende at det ikke var den bedste timing at lancere en crowdfunding-kampagne midt i coronakrisen. Derfor prøver vi nu igen.

Se kampagnen hos Coop Crowdfunding

TagTomat_Coop-crowdfunding_screenshot_2020-06-16
Tryk dig videre via linket her og se vores kampagne hos Coop Crowdfunding. For at støtte skal du blot 1) oprette din profil 2) vælge den reward, som giver dig mest mening 3) glæde dig til at læse bogen til november 4) komme til lanceringsfest, når bogen er udgivet!

Læs mere om bogen her...

Grow Like Tomorrow - coverbillede
GROW LIKE TOMORROW: Gennem ekspertviden, guides og inspirerende cases vil bogen vise os vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer! Se mere om bogens konkrete indhold her.
Grow-Like-Tomorrow-design-layout2
facebook twitter instagram linkedin pinterest