TagTomat

Grønne fingre og skaberglæde siden 2011

Webshop

Webshop og inspiration

Grønne fællesskaber

I byen og på arbejdspladser

Havedesign

På jorden og i højderne

Dansk design

Lokal produktion og kreative løsninger


TagTomat arbejder for at skabe bæredygtige byer, hvor fællesskaber spirer omkring urbane haver, og byens restmaterialer upcycles og får nyt liv med en cirkulær æstetik.

Vi er en god blanding af konsulentfirma og butik, der med en bred vifte af stærke grønne fagligheder altid er friske på at udvikle nye projekter og produkter. Hvis du også vil have flere grønne oplevelser i din hverdag, nærværende firmagaver til dine ansatte eller gratis inspiration, så find mere info på hjemmesiden her, tjek vores webshop ud, eller kom forbi vores butik/showroom på Nørrebro i København.


Åbningstider, forsendelser og afhentning:

Webshoppen har altid åbent, og vi sender med PostNord alle hverdage. Bestiller du til “afhentning i butik”, kan du altid komme forbi Jagtvej 59 i butikkens åbningstid, som du finder her:

Butikkens åbningstider

I åbningstiden kan du også købe ting uden at have bestilt dem på forhånd.

Du er også velkommen til at hente dine bestilte varer øvrige hverdage – det er dog ikke altid, vi er på kontoret, så ring gerne i forvejen på 71 99 19 66, hvis du vil være sikker.

Seneste nyt

Jobopslag – Ungarbejder til TagTomat – Efteråret 2022

Jobopslag – Ungarbejder til TagTomat – Efteråret 2022

Er du fingernem, pligtopfyldende og nysgerrig på at lære nye ting og god til at rydde op og gøre rent? Så er du måske vores nye ungarbejder i TagTomat.

Vores nuværende ungarbejdere er draget ud i verden, og vi har derfor brug for en ny kollega, Er det dig?

Lunden – Naturstien på Rådmandsgades Skole

Lunden – Naturstien på Rådmandsgades Skole

I Lunden finder du forskellige frugttræer, græsser og flerårige planter, som spiller for dine sanser og danner rammen om undervisning og aktiviteter med fokus på fantasi, fortællinger og naturens mytiske kræfter.

Air bee n’ bee – Naturstien på Rådmandsgades Skole

Air bee n’ bee – Naturstien på Rådmandsgades Skole

De to Air bee n’ bee-områder er fyldt med gode planter som vores bier er særligt glade for, og livet for både honningbierne og vores næsten 300 forskellige vilde bier, er i fokus her. Som navnet antyder, rummer området også plads til opsætning af forskellige typer bihoteller, som kan give bierne et sted at bo – noget der er meget tiltrængt for vores vilde bier.

Seneste projekter

Kongens Køkkenhave

En ambitiøs byhave med et simpelt koncept. En fast ugentlig havedag, 26 udendørs bede, et drivhus fra Juliana og virkelyst var ingredienserne til et fint dyrkningsfællesskab i 3 sæsoner fra 2015 til 2017.

Læs casen

Skal vi samarbejde om jeres næste projekt?

Kontakt os  ​