Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdag. - Hent i butikken på Jagtvej. - Mobilepay, kort og EAN.

Prototype på kapillærhøjbed, opstartsworkshop og indvielse af fortovshave. Kig forbi 7. april og 5. maj.

29. marts 2013
PrototypeWorkshop for kapillærhøjbed: 27. marts i Dyrk Nørrebros taghave Så er der taget hul på første prototype af kapilærbeddet 🙂 Mads (TagTomat.dk) og Cristian (Dyrk Nørrebro) har skåret hul på den første palletank, og udviklet lidt på højden af kapilærbedet. Hvor højt skal et vandkammer være i forhold til jordkammeret … ? Jann Kuusisaari fra […]
|||||||

PrototypeWorkshop for kapillærhøjbed: 27. marts i Dyrk Nørrebros taghave
Så er der taget hul på første prototype af kapilærbeddet 🙂

Mads (TagTomat.dk) og Cristian (Dyrk Nørrebro) har skåret hul på den første palletank, og udviklet lidt på højden af kapilærbedet. Hvor højt skal et vandkammer være i forhold til jordkammeret … ? Jann Kuusisaari fra de grønne gartnere har doneret palletanken til forsøget. Jann arbejder engareret for at gøre København mere grøn læs mere på hans blog.

Udfordringen lige nu er at få en stabil bund, som kan bære de 300-350 liter muldjord som skal op i hvert bed. Vandreservoiret bliver på ca. 200-250 liter.
Herunder er lidt billeder af processen, se flere billeder nederst på siden. Vores kamera løb desværre tør for batteri inden vi blev færdige, men glæd jer til det endelige koncept… Det bliver skidegodt 🙂
Fra palletank til kapillærbed Cristian skal ud over fortovshaven hjælpe med et par andre projekter. Læs mere på Dyrk Nørrebros Facebookside.

Vigtige datoer: 5. og 7. april samt 5. maj.
Der er bestilt et større parti palletanke som ankommer til fortovshaven 5. april omkring frokost.

Der er opstartsworkshop søndag den 7. april kl. 10-15 på hjørnet af Bryggervangen og Ourøgade. Alle er velkomne – Kig forbi og husk havehandsker…

Der er indvielse af fortovshaven søndag den 5. maj kl. 10-15.
Kom og hjælp med at sætte planter og oplev starten for et nyt grønt mødested i København. Detaljeret program følger snarest.

Vi håber meget, at Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal og Overborgmester Frank Jensen kommer og får jord på fingrene – Det er jo valgår… 😉 , og invitationer afsendes så snart vores pr-afdeling har godkendt dem.

Det foreløbigt endelige design af fortovshaven:
Ejerforeningens repræsentanter har sagt god for dette design, som helt sikkert bliver finjusteret når vi går i gang med at bygge i april.
Fortovshave_Bryggervangen-ourogade_v2-stænger_2013-03-27_TagTomat_a4_1-100_plantegning Skitsemodel af fortovshaven i skala 1:100
Model i 1:100 af fortovshaven
Billeder fra første prototypeforsøg onsdag den 27. marts 2013
Først skal tanken ud af metalgitteret (Dem vi har bestilt er uden)
Palletank ud af metalgitter
Palletank bæres op ad trappen på Cristians stærke skuldre (når han ikke lige holdt pause på hvert repos … jeg skulle jo holde det meget tunge kammera)
Christian holder pause på trappen...

Men døren var for lille ud til taghaven 🙁

Døren var for lille

Så Mads måtte igang med sin nye stiksav 🙂

Stiksav :-)

Cristian retter bunden til, alt imens solen går ned over taghaven og kameraet løber tør for batteri….Solnedgang og tilretning