Gavepakke – Den Luxuriøse

1.049,00DKK

Ikke på lager

Her er alle fire adventsgaver til en, du holder særligt af. Vores adventspakke “Den Luxuriøse” er fyldt med inspiration fra TagTomats svampeunivers, mange dejlige sager til ganen fra Bybi og Æblerov samt et gavekort som frit kan anvendes i TagTomats butik! Se nedenfor, hvad du kan give de fire søndage i advent.

1. søndag i advent: 1 x SvampeSæk Deluxe 

SvampeSæk Deluxe består af økologisk halm podet med østershattemycelium. I denne udgave medfølger en fin jutesæk, der giver et diskret og æstetisk look. Produktet er klart til at gro svampe, så snart man skærer hul i sækken, og der kommer ilt til halmen. Vi forventer, at der efter 5-10 dage kan høstes de første svampe. Under de rigtige omstændigheder kan man høste op til et år efter start. Læs mere om SvampeSækken.

2. søndag i advent: 1 x Frankofil cider 70 cl fra Æblerov, 1 x Honning og 2 x Bolcher fra Bybi

Vild, dansk æblecider. Gæret på ren, upasteuriseret most, presset på æblerov fra økologiske frugtavlere rundt om i landet og københavnske baghaver produceret af Æblerov.

Honning fra en af Københavns mange bydele og Bolcher fra Bybi.

3. søndag i advent: Gavekort á 300 kr. til TagTomats butik og 1 x Spiselig blomsterblanding

Gavekort til TagTomats butik på Jagtvej 59 i København. I butikken er der et stort udvalg af indendørsplanter, krukker, bøger, dyrk-selv svampeprodukter, plakater, udvalgte varer fra Bybi, Farendløse Mosteri og Æblerov.

En økologisk frøblanding af spiselige blomster, som indeholder morgenfrue, kornblomst, dild og kron-okseøje. Læs mere om frøblandingen.

4. søndag i advent: 1 x Rom 50 cl fra Bybi

Fadlagret rom 40% vol fra de caribiske øer, smagt til med den skønneste honning indsamlet af Københavnske bybier. Bybis rom ældes på bourbon fade, og tilsættes Bybi honning. Det giver en dyb og aromatisk rom med krydret karakter og en snært af honning.

Se også vores andre Adventsgaver “Den Gode” og “Den Sjove”.

Vi tilbyder at pakke adventspakkerne ind i brunt genbrugspapir til en merpris på 100 kr.

OBS! Adventsgaverne pakkes ikke ind, men der medfølger 4 nummererede skilte, så man selv kan vælge rækkefølgen på gaverne. Vi foreslår dog, at SvampeSækken gives 1. søndag i advent, så der er lækre svampe til julefrokosten i december. 

Varenummer (SKU): 2019-10 - Adventsgave - 03 Kategorier: , Tags: , , , ,