Champost – Havsand – 750L

960,00DKK

Champost Havsand kan bruges til alt fra sandkasser og støbearbejde, til at lave bedre jord eller skabe flotte dekorationer. Det er fint og lyst, og vasket fri for salt.

Champost Havsand er udvundet fra strandene nær Thy Nationalpark, og derefter vasket fri for salt. Havsandet kan anvendes til rigtig mange formål. Det er bl.a. velegnet til fliselægning, sandkasser samt støbearbejde. Du kan med fordel også bruge det til fuge og pudsearbejde. Hvis du står med en tung og lerholdig jord, kan du også blande havsandet i, for at få en lettere jord, der giver dine grøntsager bedre vækstbetingelser. Sandet er meget fint, lyst og let at arbejde med, hvilket også gør sandet oplagt at bruge til dekorationer.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg. Hestemøget får de fra de lokale rideskoler, og det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Champost går ind for bæredygtigt gødning og jordforbedring, og har opnået EU miljømærket, EU blomsten, der tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet.

Vægt: 1000kg
Varenummer (SKU): CH_2016-09 Kategorier: ,