Champost – Jordforbedring – 3000L

2.449,00DKK

Champost Jordforbedring indeholder ingen spagnum, ammoniak eller svovlsyre. Det er mærket med EU Blomsten, og derfor kan du med god samvittighed bruge det til dine spiselige planter og grøntsager.

Champost Jordforbedring er 100% organisk og godkendt til økologisk dyrkning, og er et bæredygtigt produkt, helt fri for kemikalier, hvilket gavner både dine familie, jordens ressourcer og miljøet. Champost Jordforbedring begrænser jord- og vandforbrug, fremmer genanvendelse af materialer og mindsker miljøbelastningen. Desuden er det med til at opbygge jordens indhold af humus. Humus er del af den faste fraktion i jorden – ligesom ler og sand, og har altså stor betydning for jordens frugtbarhed og dyrkningsmuligheder.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg. Hestemøget får de fra de lokale rideskoler, og det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Champost går ind for bæredygtigt gødning og jordforbedring, og har opnået EU miljømærket, EU blomsten, der tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum.

Vægt: 1000kg
Varenummer (SKU): CH_2016-01 Kategorier: ,