Champost – Pottemuld – 18L

49,00DKK

33 på lager

Champost Pottemuld er 100% organisk gødet og er Champosts bedste bud på plantejord til indendørs brug.

Champost Pottemuld består af jordforbedring lavet af hestemøg, finsorteret muld, en smule spagnum samt vækstler. Pottemulden har en god struktur og falder ikke sammen. Det giver gode vækstmuligheder, da dine planter får ilt, kan suge og frigive vand efter behov, samt opmagasinere næringsstoffer og gødning. Pottemuldens halm, strå og møg holder på den værdifulde naturlige gødning, der langsomt frigives til planten. Champost anbefaler, at du opvander jorden inden du tager den i brug, da det kan være svært at gennemvande jorden fra oven. Pottemulden kan også bruges til dine udendørs potter.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg, og dermed minimerer indholdet af spagnum, så vi kan bevare vores moser og de særlige organismer knyttet hertil. Champost startede som champignonsproducent, og er derfra eksperter i hestemøgets gode egenskaber. Nu dyrker Champost ikke længere svampe, men hestemøget får de stadig fra de lokale rideskoler i Thy, og varmebehandlingen sikrer, at det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr.

Champost går ind for bæredygtig gødning og jordforbedring, og har opnået EU blomsten, som tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet. I TagTomat deler vi de samme ønsker om bæredygtighed, og derfor forhandler vi kun Champost.

Højde: 20cm
Bredde: 30cm
Længde: 5cm
Vægt: 15kg
Varenummer (SKU): CH_2016-12 Kategorier: ,