Champost – Såjord – 10L

39,00DKK

Ikke på lager

Champost Så- og priklejord er porøs og velegnet til frøspiring samt stiklinger. Den giver perfekte vækstbetingelser, når du skal i gang med at gro grønne planter.

TagTomat har medudviklet og testet Så- og Priklejorden fra Champost, som nøje er tilpasset små spirers behov. Jorden indeholder vækstler, der gør jorden let og er med til at holde på vand, fugt og næringsstoffer. Den har en god struktur, der sikrer røddernes etablering, og gør det muligt at omplante uden at rødderne bliver beskadiget. Jorden indeholder ingen spagnum og er fattig på gødning, hvilket gavner dine frø, da de kan have svært ved at overleve i for stærk gødning.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg, og dermed minimerer indholdet af spagnum, så vi kan bevare vores moser og de særlige organismer knyttet hertil. Champost startede som champignonsproducent, og er derfra eksperter i hestemøgets gode egenskaber. Nu dyrker Champost ikke længere svampe, men hestemøget får de stadig fra de lokale rideskoler i Thy, og varmebehandlingen sikrer, at det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr.

Champost går ind for bæredygtig gødning og jordforbedring, og har opnået EU blomsten, som tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet. I TagTomat deler vi de samme ønsker om bæredygtighed, og derfor forhandler vi kun Champost.

Højde: 8cm
Bredde: 40cm
Længde: 25cm
Vægt: 10kg
Varenummer (SKU): CH_2018-01 Kategorier: ,