Champost sphagnumfri krukkejord 1000 liter i bigbag

2.049,00DKK

Ikke på lager

Champost Sphagnumfri Krukkejord er udviklet over en længere periode i samarbejde med flere af landets professionelle gartnere.

100 % fri for sphagnum og kunstgødning

Den sphagnumfrie jord er bæredygtig og tager i stor grad hensyn til miljøet i form af ingen brug af sphagnum, hvilket en meget stor procentdel af landets andre jordtyper indeholder. Champost har i høj grad haft fokus på at udvikle en jordtype, som er sphagnumfri, naturgødet men også en let jord, som kan suge og binde en enorm mængde vand. Det er vi nu stolte af at kunne levere hos TagTomat.

Hvad er sphagnumfri jord?

Champost Sphagnumfri Krukkejord består af Champost Jordforbedring (komposteret og pastueriseret hestemøg), Champost Vækst-ler og harpet muld. Krukkejorden er fri for sten. Når der ikke er tilsat sphagnum bevarer den sin struktur og falder ikke sammen som andre typer af krukkejord.

Altankasser, krukker og kummer

Du kan plante direkte i krukkejorden og anvende den til alle sorter af planter bortset fra surbundsplanter. Den er egnet til altankasser, udendørs krukker og kummer. Mange værdsætter en naturgødet jord til deres krydderurter og grønsager, hvilket jorden også er ideel til.

Vanding

Koncentrationen af Vækst-ler i krukkejorden, gør at jorden kan suge og binde en enorm mængde vand. Mere præcis kan leret suge op til 66 % vand. For dig betyder det, at du ikke bør vande dine krukker så ofte. Bruger du krukkejorden i dine selvvandende plantekasser fra TagTomat skal du være opmærksom på at den er noget tungere end de øvrige Champostprodukter.

Gødning

Den naturlige gødning, Champost Jordforbedring, og Vækst-leret gør jorden meget let, hvilket er vigtigt i forhold til de stor og tunge kummer. Naturgødningen er langtidsvirkende og vi anbefaler kun gødning én gang årligt.

Vægt: 1000kg
Varenummer (SKU): CH_2016-04 Kategorier: ,