I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Crowdfunding reward: Lær dine børn at elske svampe !!

275,00kr.

Drømmer du om at blive mere selvforsynende? Eller elsker du svampe, men har langt til skoven? Forestil dig, at du kan høste lækre, hjemmedyrkede svampe til din aftensmad året rundt. Og at du har nem adgang til den viden og de materialer, du har brug for. Så kan du nu forudbestille din crowdfunding reward.

Vi har egentligt lagt kampagnen op på Coop Crowdfunding (se kampagne og i alt 11 rewards her), men har her i webshoppen valgt at lægge 3 stk ud, som er de mest populære vi sælger.

Beskrivelse af rewarden:
Til dig, der er træt af, at svampe altid bliver frasorteret i aftensmaden af dine kære små, har vi her løsningen. Med denne reward kan du lære dine børn at elske svampe! Gavekittet består af en SvampeBox, samt et dyrkningskit til at dyrke svampe “fra bunden” samt sjove lege og spændende aktiviteter med svampe. Derudover opskrifter på børnevenlige retter, lavet af dygtige kokke. Du modtager desuden TAGTOMATs Svampeunivers 2.0, som e-bog, 1 måned før alle andre.

Vi forventer at kunne sende kollektionen afsted i midten af september måned 2024, så bemærk at du med dit køb af denne reward forudbestiller en vare. Hvis du gerne vil købe flere ting end rewards, anbefaler vi at du køber dem som to separate ordrer.

Vægt: 2kg
Varenummer (SKU): 20240613C Kategorier: , ,