I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Crowdfunding reward: Trykt version af TAGTOMATs SvampeUnivers 2.0 + mycelium

150,00kr.

Drømmer du om at blive mere selvforsynende? Eller elsker du svampe, men har langt til skoven? Forestil dig, at du kan høste lækre, hjemmedyrkede svampe til din aftensmad året rundt. Og at du har nem adgang til den viden og de materialer, du har brug for. Så kan du nu forudbestille din crowdfunding reward.

Vi har egentligt lagt kampagnen op på Coop Crowdfunding (se kampagne og i alt 11 rewards her), men har her i webshoppen valgt at lægge 3 stk ud, som er de mest populære vi sælger.

Beskrivelse af rewarden:
Til dig der er nysgerrig på svampenes verden og gerne vil have en trykt version af TAGTOMATs Svampeunivers, hvor du kan læse om alt fra dyrkning til oprindelse og forskellige aktiviteter og opskrifter. Derudover får du en valgfri pakke mycelium, så du selv kan dyrke svampe derhjemme. Du modtager desuden TAGTOMATs Svampeunivers 2.0, som e-bog, 1 måned før alle andre.

Vi forventer at kunne sende kollektionen afsted i midten af september måned 2024, så bemærk at du med dit køb af denne reward forudbestiller en vare. Hvis du gerne vil købe flere ting end rewards, anbefaler vi at du køber dem som to separate ordrer.

Vægt: 2kg
Varenummer (SKU): 20240613B Kategorier: , ,