I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Køkkenhave à la TagTomat – En guide til dyrkning i byen

0,00kr.

Køkkenhave à la TagTomat formidler den grønne know how, som har været efterspurgt blandt aktørerne fra vores arbejde med læringshaver på et væld af københavnske institutioner mellem 2016-2020.

Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen, har vi fra 2016-2020 udviklet læringshaver for indskolingselever, udskolingselever, børnehaver, plejehjem, børn og unge i Idrætsprojektet samt bo- og dagtilbud for voksne med funktionsnedsættelse.

I TagTomat har vi mange års erfaring med at dyrke spiseligt grønt på minimal plads, og dette er en samling af alle vores bedste råd og gode erfaringer til dig, der skal i gang med at dyrke spiselige sager i byen. Ud over at fungere som afsæt for forankring og videreførsel af havearbejdet i de konkrete pilot-projekter, håber vi, at det vil give dig, som bor i byen, den viden og inspiration, du har brug for, så du tør kaste dig ud i dit eget grønne eventyr – hvad enten det er i en institutionskontekst, en fælleshave i baggården eller hjemme på

Når du har gennemført ordren, vil du modtage et link på mail, hvor du kan downloade undervisningsmaterialet som PDF.

God læse- og dyrkningslyst!

Varenummer (SKU): 2020_KøkkehaveTomat_e-bog Kategorier: , ,