Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

KlasseSæt – Large – TagTomats SvampeUnivers

1.749,00kr.

Ikke på lager

*NB – Billedet viser ikke det eksakte vi sender. Se produktbeskrivelse for hvad klassesæt indeholder.

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af cirkulære kredsløb, og i dette klassesæt har vi samlet alt, hvad du har brug for, når du skal udforske svampenes forunderlige univers. Det er velegnet til alle – fra børnehavebørn til højskoleelever, når der skal bæredygtighed og grøn dannelse på skemaet.

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af naturens nedbrydningsprocesser, cirkulering af ressourcer og upcycling af affaldsprodukter.
Med dette klassesæt får du både to styks SvampeSæk, som giver en god høst og et godt udgangspunkt for undervisningen samt en god portion gør-det-selv Dyrkningskits og ekstra mycelium, som giver jer mulighed for at eksperimentere med dyrkningen helt fra bunden. Herudover medfølger et trykt eksemplar af vores undervisningsmateriale, som både rummer den nødvendige baggrundsviden om svampe, gennemgang af forskellige dyrkningsmetoder og andre gode øvelser til undervisningen. Du får kort sagt alt, du behøver for at komme godt fra start!

Klassesættet indeholder:
2 x SvampeSæk
5 x Dyrkningskit med økologiske hampefibre så I kan dyrke i dette medie. Vi vælger mycelium til jer.
5 x Forskellige økologiske mycelier med østershatte – vi vælger et godt udvalg til dig. Så I kan dyrke på eksempelvis kaffegrums.

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk, og om undervisning på www.tagtomat.dk/skolehaver.

Se også vores andre KlasseSæt i Small eller Medium.

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Vægt: 23kg
Varenummer (SKU): 2018_SV_01a_L Kategorier: , , , Tags: ,