KlasseSæt – Medium – TagTomats SvampeUnivers

899,00DKK

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af cirkulære kredsløb, og i dette klassesæt har vi samlet alt, hvad du har brug for, når du skal udforske svampenes forunderlige univers. Det er velegnet til alle – fra børnehavebørn til højskoleelever, når der skal bæredygtighed og grøn dannelse på skemaet.

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af naturens nedbrydningsprocesser, cirkulering af ressourcer og upcycling af affaldsprodukter.
Med dette klassesæt får du både en SvampeSæk, som giver en god høst og et godt udgangspunkt for undervisningen samt et par gør-det-selv Dyrkningskits og ekstra mycelium, som giver jer mulighed for at eksperimentere med dyrkningen helt fra bunden. Herudover medfølger et trykt eksemplar af vores undervisningsmateriale, som både rummer den nødvendige baggrundsviden om svampe, gennemgang af forskellige dyrkningsmetoder og andre gode øvelser til undervisningen. Du får kort sagt alt, du behøver for at komme godt fra start!

Klassesættet indeholder:
1 x SvampeSæk
2 x DyrkningsKit med alm. østershat (var. ‘SPOPPO’)
2 x Mycelium af alm. østershat (var. ‘SPOPPO’)
3 x Mycelium af gul østershat

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk, og om undervisning på www.tagtomat.dk/skolehaver.

Se også vores andre KlasseSæt i Small eller Large.

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Vægt: 11.5kg
Varenummer (SKU): 2018_SV_01a_M Kategorier: , , ,