Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Klassesæt – Small – TagTomats SvampeUnivers

599,00kr.

Ikke på lager

*NB – Billedet viser ikke det eksakte vi sender. Se produktbeskrivelse for hvad klassesæt indeholder.

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af cirkulære kredsløb, og i dette klassesæt har vi samlet alt, hvad du har brug for, når du skal udforske svampenes forunderlige univers. Det er velegnet til alle – fra børnehavebørn til højskoleelever, når der skal bæredygtighed og grøn dannelse på skemaet.

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af naturens nedbrydningsprocesser, cirkulering af ressourcer og upcycling af affaldsprodukter. Med dette klassesæt får du både en SvampeSæk, som giver en god høst og et godt udgangspunkt for undervisningen samt et gør-det-selv Dyrkningskit og en ekstra pose mycelium, som giver jer mulighed for at eksperimentere med dyrkningen helt fra bunden. Vi har udgivet et undervisningsmateriale som du kan downloade gratis / tilføje til din kurv her.Herudover medfølger en pdf af vores undervisningsmateriale, som både rummer den nødvendige baggrundsviden om svampe, gennemgang af forskellige dyrkningsmetoder og andre gode øvelser til undervisningen. Du kan selv printe de dele af guiden du har brug for. Du får kort sagt alt, du behøver for at komme godt fra start!

Undervisningsmateriale som pdf: Tilføj produkt til din kurv

Klassesættet indeholder:
1 x SvampeSæk
2 x Dyrkningskit med økologiske hampefibre så I kan dyrke i dette medie. Vi vælger mycelium til jer.
1 x Økologisk mycelium med østershatte – vi vælger en til dig. Så I kan dyrke på eksempelvis kaffegrums.

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk, og om undervisning på www.tagtomat.dk/skolehaver.

Se også vores andre KlasseSæt i Medium eller Large. 

Vægt: 10.1kg
Varenummer (SKU): 2018_SV_01a_S Kategorier: , , ,