Klassesæt – Small – TagTomats SvampeUnivers

525,00DKK

Ikke på lager

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af cirkulære kredsløb, og i dette klassesæt har vi samlet alt, hvad du har brug for, når du skal udforske svampenes forunderlige univers. Det er velegnet til alle – fra børnehavebørn til højskoleelever, når der skal bæredygtighed og grøn dannelse på skemaet.

Svampedyrkning giver en håndgribelig og konkret forståelse af naturens nedbrydningsprocesser, cirkulering af ressourcer og upcycling af affaldsprodukter. Med dette klassesæt får du både en SvampeSæk, som giver en god høst og et godt udgangspunkt for undervisningen samt et gør-det-selv Dyrkningskit og en ekstra pose mycelium, som giver jer mulighed for at eksperimentere med dyrkningen helt fra bunden. Herudover medfølger et trykt eksemplar af vores undervisningsmateriale, som både rummer den nødvendige baggrundsviden om svampe, gennemgang af forskellige dyrkningsmetoder og andre gode øvelser til undervisningen. Du får kort sagt alt, du behøver for at komme godt fra start!

Klassesættet indeholder:
1 x SvampeSæk
1 x DyrkningsKit med gul østershat
1 x Mycelium af alm. østershat (var. ‘SPOPPO’)

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk, og om undervisning på www.tagtomat.dk/skolehaver.

Se også vores andre KlasseSæt i Medium eller Large. 

Vægt: 10.1kg
Varenummer (SKU): 2018_SV_01a_S Kategorier: , , ,