Mycelium – 100g – Floridaøstershat

49,00DKK

12 på lager

Med dette mycelium kan du dyrke dine egne spiselige svampe i halm, kaffegrums eller hvad du nu finder på.

Vi har pakket en pose mycelium podet på korn, som du kan bruge til at dyrke dine egne spiselige svampe fra bunden fx i halm, træ eller kaffegrums.

Den del af svampen, du kan købe i supermarkedet eller måske ser i naturen, er svampens frugtlegeme, og det svarer lidt til æblet på æbletræet. Resten af svampen er svampens mycelium – et netværk af tynde tråde (hyfer), som nedbryder forskellige substrater. Når du skal dyrke dine egne spiselige svampe, tilsætter du myceliet her til et passende substrat, og hvis alt går vel, dannes frugtlegemer, som du kan høste og nyde.

Floridaøstershattens frugtlegemer er tragtformet og langstokket med en diameter på ca. 5 cm. Dens farve varierer – afhængig af temperatur og lysforhold – fra beige til gråblå. Floridaøstershatten er en sommervariant og vokser bedst ved temperaturer over 20 °C.

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Her er du også velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.
Se også vores undervisningsmateriale eller SvampeBox 1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud.

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Højde: 10cm
Bredde: 10cm
Længde: 2cm
Vægt: 0.1kg
Varenummer (SKU): 2018-MY_1d Kategorier: , Tags: , , ,