Mycelium – 100g – Pindsvinepigsvamp

49,00DKK

Med dette mycelium kan du dyrke dine egne spiselige svampe i halm, kaffegrums eller hvad du nu finder på.

Vi har pakket en pose mycelium podet på korn, som du kan bruge til at dyrke dine egne spiselige svampe fra bunden fx i halm, træ eller kaffegrums.

Den del af svampen, du kan købe i supermarkedet eller måske ser i naturen, er svampens frugtlegeme, og det svarer lidt til æblet på æbletræet. Resten af svampen er svampens mycelium – et netværk af tynde tråde (hyfer), som nedbryder forskellige substrater. Når du skal dyrke dine egne spiselige svampe, tilsætter du myceliet her til et passende substrat, og hvis alt går vel, dannes frugtlegemer, som du kan høste og nyde.

Pindsvinepigsvampens frugtlegeme er karakteriseret ved lange, hængende pigge, og den er meget smuk – næsten som en løvemanke, deraf det engelske navn Lion’s Mane.

I TagTomat leger vi pt. med at finde en god og nem metode til at dyrke pindsvinepigsvampen hjemme i køkkenet. Vi ved hvordan det gøres industrielt og med en masse grej, men vi vil gerne gøre det nemt at gøre-det-selv. Det er imidlertid ikke lykkedes os at finde en god metode og vi har derfor brug for jeres hjælp til at medudvikle et dyrkningskit med pindsvinepigsvampen. Der er både sjov, ære, kreditering og en dejlig julegave fra TagTomat til den som lykkedes med projektet. Læs mere på vores forum!

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Højde: 10cm
Bredde: 10cm
Længde: 2cm
Vægt: 0.1kg
Varenummer (SKU): 2018-MY_1g Kategorier: , Tags: , ,