Mycelium – 100g – Almindelig østershat (Vinterøstershat)

49,00DKK

Ikke på lager

Med dette mycelium kan du dyrke dine egne spiselige svampe i halm, kaffegrums eller hvad du nu finder på.

Vi har pakket en pose mycelium podet på korn, som du kan bruge til at dyrke dine egne spiselige svampe fra bunden fx i halm, træ eller kaffegrums.

Den del af svampen, du kan købe i supermarkedet eller måske ser i naturen, er svampens frugtlegeme, og det svarer lidt til æblet på æbletræet. Resten af svampen er svampens mycelium – et netværk af tynde tråde (hyfer), som nedbryder forskellige substrater. Når du skal dyrke dine egne spiselige svampe, tilsætter du myceliet her til et passende substrat, og hvis alt går vel, dannes frugtlegemer, som du kan høste og nyde.

Almindelig østershat – også kaldet vinterøstershat – har kortstokkede, hurtigtvoksende frugtlegemer med en størrelse på ca. 9 cm i diameter. Farven er gråblå til gråbrun. Svampen har en fin smag og holder sig godt efter høst. Almindelig østerhat – også kendt som “vinterøstershat” – vokser bedst ved temperaturer under 20 °C.
Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Her er du også velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.
Se også vores undervisningsmateriale eller SvampeBox 1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud.

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Varenummer (SKU): 2018-MY_1e Kategorier: , Tags: , , ,