Nordic Grow – Kurt – hjemmedyrkning af krydderurter og mikrogrønt

1.250,00DKK1.999,00DKK

Ryd

Vi kan nu stolt sælge den seje selvvandende plantekasse Kurt fra Nordic Grow i vores webshop. Folkene bag produktet er en del af det københavnske makermiljø, og med deres tilgang til produktdesign og ikke mindst interessere i at lave samarbejder, er vi glade for at kunne kalde Nordic Grow for en god kollega. Selveplantekassen, der minder om vores KøkkenKasse, er lavet af genbrugte fiskenet, plantekopperne er 3d-printet og selve lysholderen af overskudstræ fra møbelproduktion. Du kan også bruge vores mikrogrøntsortiment til at dyrke dit eget mikrogrønt under det gode vækstlys.

Kurt er en bæredygtig indendørs der gør det helt vildt nemt at dyrke krydderurter (og alle andre planter). Kurt kommer med et automatisk selvvandingssystem og solreplikerende LED plantelys som sørger for at dine planter for optimale betingelser året rundt.

  • Vand 1 gang per måned. Resten klares af Kurt.
  • Lavet af genanvendte fiskenet og overskuds egetræ.
  • Dyrk med plantefrø eller indsæt dine egne planter.

Indtil videre har vi kun “Almost Green” i vores sortiment, hvis du vil have “Obviously Blue” eller “Eventually White” kan du besøge Nordic Grows hjemmeside. Og hvis du vil købe Kurt uden lys, har din den også til salg der.

Og hvis du mere er til KøkkenKassen, så kan du også købe deres fine stativ, og bruge det til din køkkenkasses krydderurter.

Dimensioner for Kurt inklusive vækstlys:
Højde: 48 cm
Længde: 42 cm
Bredde: 16 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,