Mycelium – 100g – Almindelig østershat ‘SPOPPO’

39,00DKK

Kun 3 tilbage på lager

Quantity Discount Price Per Item
1 - 39,00DKK
2 5% 37,05DKK
3+ 10% 35,10DKK

Med dette mycelium kan du dyrke dine egne spiselige svampe i halm, kaffegrums eller hvad du nu finder på.

Vi har pakket en pose mycelium podet på korn, som du kan bruge til at dyrke dine egne spiselige svampe fra bunden fx i halm, træ eller kaffegrums.

Den del af svampen, du kan købe i supermarkedet eller måske ser i naturen, er svampens frugtlegeme, og det svarer lidt til æblet på æbletræet. Resten af svampen er svampens mycelium – et netværk af tynde tråde (hyfer), som nedbryder forskellige substrater. Når du skal dyrke dine egne spiselige svampe, tilsætter du myceliet her til et passende substrat, og hvis alt går vel, dannes frugtlegemer, som du kan høste og nyde.

‘Spoppo’ er en variant af almindelig østershat, som ikke producerer sporer, og derfor er meget velegnet til indendørs dyrkning. Frugtlegemerne er hvide til lysebrune og har en diameter på 9-14 cm. Svampen vokser bedst ved en temperatur på omkring 15-18°C.
Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Her er du også velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.
Se også vores undervisningsmateriale eller SvampeBox 1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud.

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Vægt: 0.3kg
Varenummer (SKU): 2018-MY_1a Kategorier: , Tags: , , ,