Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKumme – 120 cm – galvaniseret – med hjul

2.900,00kr.

Brug PlanteKummen til gøre altanen, terrassen, baggården eller fortovet mere grønt og frodigt.

PlanteKummen er velegnet til alt fra blomster og spiselige stauder til mindre frugtbuske, og den har en behagelig arbejdshøjde. Den er lavet i 2 mm stål, afsluttet med en 3 cm kant i toppen.

Modsat vores plantekummer i cortenstål er de galvaniserede plantekummer behandlet (varmegalvaniseret), og de vil derfor beholde deres stålfarve trods vind og vejr.

Du kan fylde den direkte med jord – bundpladens huller vil sørge for dræn – eller du kan isætte vores selvvandende plantekasse, så du får en fin selvvandende have. Hjulene, som kan låses, gør det nemt at flytte PlanteKummen, hvis du vil lege med dens placering eller redesigne dit grønne rum.

Bemærk! Vores plantekummer i corten og galvaniseret stål kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget. De galvaniserede smitter mindst af.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKummer i forskellige varianter her.

Vidste du? TagTomat lejer plantekasser og højbede ud til events og festivaler, så du nemt kan skabe midlertidige hyggelige og grønne rum. Ring til os på +45 71 99 19 66 eller skriv en mail til os på info@tagtomat.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Højde: 47cm
Bredde: 40cm
Længde: 120cm
Vægt: 42kg
Varenummer (SKU): PK-2018-06a Kategorier: , , Tags: , , , ,