“Prøv lykken” – Udløbet mycelium i forskellige varianter – økologisk mycelium

9,00DKK

Kun 3 tilbage på lager

Prøv lykken med en tilfældig pose mycelium, som har overskredet sidste salgsdato, og derfor sælges til en ekstra lav pris.

Vi har gennemgået vores lager og frasorteret nogle af vores poser med mycelium, da de er begyndt at vise tegn på at være for gamle. Der er dog stadig en del af myceliet i posen, som ser brugbart ud, og i stedet for at smide det ud, vil vi hellere sælge det til dig til langt under normalpris. Vi vælger, hvilken art, du får.
Bemærk, at der er ingen reklamationsret, hvis det ikke virker.

Mængde: Hver pose indeholder 2 dl mycelium podet på korn (ca. 100 g).

Den del af svampen, du kan købe i supermarkedet eller måske ser i naturen, er svampens frugtlegeme, og det svarer lidt til æblet på æbletræet. Resten af svampen er svampens mycelium – et netværk af tynde tråde (hyfer), som nedbryder forskellige substrater. Når du skal dyrke dine egne spiselige svampe, tilsætter du myceliet her til et passende substrat, og hvis alt går vel, dannes frugtlegemer, som du kan høste og nyde.

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Her er du også velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.
Se også vores undervisningsmateriale eller SvampeBox 1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud.

Bemærk! Da myceliet skal opbevares på køl indtil brug , anbefaler vi, at du henter din pakke hurtigst muligt.

Højde: 5cm
Bredde: 5cm
Længde: 5cm
Vægt: 0.1kg
Varenummer (SKU): 2022-MY_1d_P.a.-1 Kategorier: , Tags: , , , ,